Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ha letöltöm vkinek a fényképét...

Ha letöltöm vkinek a fényképét a Facebook-on, ugye neki arról NEM jön értesítés?

Figyelt kérdés
:D mert az ciki lenne
2011. dec. 14. 11:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nyugodtan leszedheted a 16 éves barátnőd fotóját és titokban verheted rá...Nem küld róla értesítést az FB.
2011. dec. 14. 13:16
 12/16 A kérdező kommentje:

lány vagyok :)

de köszi :D

2011. dec. 14. 14:46
 13/16 A kérdező kommentje:

még mindig gyanús a helyzet...

a lány, akinek a ma szerkesztett albumában láttam meg a képet, ma tette fel (egyébként az általam kiszemelt sráccal nincs semmi "olyan" viszonyban), megint "szerkesstett" a képeken... de csak "azokon" (mert csajos, pózolós képeket is rakott fel a barátnőjével)...

szóval a srácról amit felrakott, - épp valamikor uránna, mikor letöltöttem azt a bizonyos képet amin rajta volt a srác - , most már nincs ott!!!

(ezek után azt már nem mertem letölteni!! :D)

de a csaj h ennyit "működik" rajta, mármint a képeken, de csak azokon, (azon a 3mon) amin a srác is rajta van...gyanús

2011. dec. 14. 17:51
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem kerül jelzésre a letöltés, már csak te parázol rá. Lányoknál amúgy is szokás az, hogy hatszor még megváltoztatják amit csinálnak hangulattól függően, ezért ha ott lógsz az adatlapon, élőben látod hogy mennyit variál vele.

Utólag meg nem mindegy? Azért vannak az adatlapok hogy megnézd, azért van letöltés gomb egy képen hogy letölthesd. Szabadon, következmények nélkül.

2011. dec. 14. 17:55
 15/16 A kérdező kommentje:

OKé! :)

Előttem szóló: köszi, most már feltettem a pontot az i-re :) meg pontot az ügy végére

2011. dec. 14. 18:07
 16/16 bembinó ***** válasza:
Te kaptál már értesítést valaha ? szerintem nem .. Amúgymeg az előttem szólónak van igaza a csajok folyton variálnak a fotókkal.
2011. dec. 16. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!