Honnan tudom leszedni az avast internet security-t aktiválási kóddal?
Vírusirtót és védelmi programokat NEM CRACKELÜNK és NEM SZERZÜNK TORRENTRÓL KÓDOT HOZZÁ! Ha nincs pénzed megvenni, akkor ne törést keress, mert csak szarabb lesz az egész. A tört/crack-elt védelmi programok védelem helyett saját maguk okoznak fertőzést.
Szóval vagy megveszed, vagy lemondasz róla. Vagy szerezz kódot torrentről, akárhonnan, csak ne csodálkozz, ha nem túl sokára elszáll az egész gép.
az előző vagyok,adtam kódot bár nem ajánlom... igaz hogy pro felhasználó leszel ingyen,de ennek hátránya is van.előbb utóbb ez a crack feketelistára kerül.
és amúgy meg hiába vagy ingyen pro felhasználó,ha lehet hogy ez végett kapod meg a vírust.inkább használd a free verziót!az biztosabb mint a crackelt!ha ki akarod játszani az avastot előbb utóbb megszívod...
" Utolsó: gratulálok. Ez nem torrent és nem crack-oldal. Nem csodálnám, ha kitiltanának innen emiatt."
elnézést, nem tudtam hogy ezzel szabályt szegek!
nem állt szándékomban,csak segíteni akartam. de ha tilos ilyen kódokat megadni,akkor miért tehetnek fel ilyen kérdést?
"Utolsó: gratulálok. Ez nem torrent és nem crack-oldal. Nem csodálnám, ha kitiltanának innen emiatt."
spicli vagy??? az ilyen besúgók végett olyan a világ amilyen... te az életben is egy besúgó lehetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!