Honnan tudnék letölteni avastot a gépre?
mert már az eSET Security megint kódot meg fh. nevet kér.
Vagy az Avast is fog?
Eset-nél sehol sem találok olyan kódot amit elfogadna, régen úgy csin hogy csináltam egy e-mailt és kértem hogy küldjék el nekem, de most emg azt írja hogy: küldés sikertelen
Innen letöltheted és 90 napod van aktiválni ami szintúgy ingyenes. De majd kis felugró ablakok figyelmeztetnek erre.
A harmadikat kiegészítve:
AVAST honlapon home verzióhoz kérsz kódot. Pár perc múlva meg is érkezik. 12 + 2 hónapig érvényes.
Segítség! Megvan e-mailben a licenszkulcs, az avast programon belül rákattintok a licenckulcs beszúrására, de a gépemen akar valamit megnyitni amit nekem kell kiválasztanom. A kulcs e-mailben jött, szóval nem tudom, hogy mit akar a gépemen. :(
Azt hittem, hogy kijön egy ablak majd oda bemásolom a kulcsot és kész. :( De nem ez van.
Akkor meg mégis mit kell csinálni???
Avast 6.0.1367 a programverzió neve, szóval nálam az a kis a betű nem kék, hanem narancssárga színű.
Valaki segítsen! 13 nap múlva lejár. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!