SÜRGŐS! Kiírja a gépem, hogy vírusos lett, nincs vírusírtóm, mert pár napja járt le, és msot próbálom letölteni az avastot de nem engedi! Mit csináljak? SEGÍTSETEK!
kiírja a gépem, hogy vírusos lett, nincs vírusírtóm mert pár napja járt le,amikor kiírta h vírusos lett a gép ajánlott vmi vírusírtót amit le is töltötem csak amikor töröltem vna a vírusokat kiírta h fizetős szal az nem játszik :/
most már xedszerre próbálom letölteni az avastot már a nemistudom hanyadik linkről de nem engedi...
mit csináljak?!!! SEGÍTSETEK légyszi!!!
innen töltsd la az avira antivir-t. ez a legjobb
és megbizhato. ingyenes. 7 éve használom ezt. mindenkinek ezt rakom fel az uj windows-hoz!
nemtom, az Avirát sem engedi letölteni.... elkezd előkészülődni a letöltéshez aztán sose töltbe :/
és am nincs fenn régi avast vagy bármi...ez az izé van fennt amit ajánlott : Internet Security Essentials... ezt letöltöttem, futtattam, megtalálta a vírusokat de ennyi, a további műveletekhez már elő kell fizetni rá :S
am ezt írja ki : [link]
és ugye amint fent említettem a Remove Allra kattintás után kiad egy oldalt h fizessek elő rá :/
Nos, a kép alapján úgy tűnik, hogy egy ál-vírusirtód van, ami a Webroot Internet Security Essentials nevét vette kölcsön.
A lényeg, hogy ezt az ISE nevű cuccot távolítsd el a lehető leggyorsabban, majd utána rakj fel egy valós, ismert víruskeresőt, úgymint AVG, Avast, Avira, MSE stb.
Gratulálok, sikeresen bedőltél egy ál-av-nak, és magát a vírust töltötted le a gépedre - legközelebb már tudni fogod, hogy ilyet nem csinálunk. A legbiztosabb megoldás a format c, mivel vírusirtót nem enged telepíteni, ahogy látom.
Ha esetleg felenged a vírusirtó oldalára, akkor az ESET online scannert megpróbálhatod, nem esélytelen:
Ha ez sem megy, akkor format, újratelepítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!