Honnan tudok letölteni Eset smart Security 3 vagy 4-et? 64 bit. Windows 7.
Windows 7-re miért nem az 5-öt?
De ha törtet akarsz akkor felejtsd is el, azokkal csak a baj van, és kb semmit nem érnek...
Vagy használd legálisan újságos kódokkal, vagy tegyél fel valami ingyeneset inkább.
Veszélyesek a törtek, egyébként az ESS5 nem is frissiti magát és nem is működik a Behatolásvédelme, ha nem VALÓDI a licenszkód.
Innen töltsd le a 30 napos próbaverziót, aztán használd újságkóddal, ez a biztos. Beállításokban segít a Sicontact ügyelet.
Tegnap Telepítettem az ESS 5 -öt és a Tnod -ot.
A Tnod NEM tör meg semmit, csak keres hozzá licencet (akár csak az ember aki akárhonnan nem netről) ! Nekem minden működik lsd.:
Ez a behatolás védelem viszont nincs is (ha jól tudom) A 4-esben. Szóval enélkül is a Védelem állípota: Maximális védelem! Előfordulhat, hogy rossz licencet talál és nem működik a Behatolásvédelem, de minden rendszerindításkor keres újat (Vagy manuálisan) és a weboldal listát bővítheted, ők is frissítik. Szóval nem tudom mi az igazság, de nekem minden működik!
Ha vásárolt licenced van, de te nem vásároltad meg az szerintem azt az egyet jelenti hogy nem legális...
Ha lekapcsolja a licencedet a Sicontact, ne lepődj meg.
Ezért vannak az újságos kódok. Ingyen hozzá lehet jutni neten, és legális.
Csak ugye rá kéne szánni havonta 2 percet az újra aktiválásra, az meg ugye képtelenség... mit képzelek én...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!