Honnan tudom letölteni a Windows 7 Ultimate "Auto Activation"-t?
Arra gondolok, amit ha feltelepítek az első bejelentkezés után újraindul és automatikusan aktiválja az op. rendszert! Ha valaki tudja honnan tudom ezt letölteni MAGYARUL az légyszi írjon nekem!
Semmiképpen se legyen win 7 Loader programos!
Köszi!
Egyrészt ilyenekbe szokott megbújni a sok vírus, másrészt túl elavultak benne a loader -ek, az újabb eredetiség ellenőrző hotfixeken (KB971033) át sem mennek.
Eredeti MSDN telepítő + Legújabb DAZ loader utólagos felrakása = kevesebb fejfájás.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, magyar nyelven tuti nem lesz ilyen auto loader -es telepítő. Esetleg ha angol Ultimate -et szedsz le, és az utólag megmagyarítod a Windows Update -en.
Én ezen az oldalon találtam:
Windows Loader 2.0.9 - By Daz-ezt
Nekem ezzel sikerült. Ha kell regisztrálj is, tuti műxik.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
P.O.C.:
Pedig létezik olyan, ami automatikusan aktiválja magát, és nincs benne vírus, és magyar.
Nekem is van egy, és semmilyen hotfix nem jött rá a trükkre.
A nevesebb zárt torrent trackereken meg lehet találni.
Húú nem is tudom már hogy én honnan töltöttem le, de ezt még régen szedtem le, akkor amikor megjelent a Win7, nem sokkal később.
Azóta is jó, pedig be van kapcsolva az automatikus frissítés.
Nem tudom ncore-on fent lehet e még ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!