Honnan tudom letölteni a Windows 7 Ultimate "Auto Activation"-t?
Arra gondolok, amit ha feltelepítek az első bejelentkezés után újraindul és automatikusan aktiválja az op. rendszert! Ha valaki tudja honnan tudom ezt letölteni MAGYARUL az légyszi írjon nekem!
Semmiképpen se legyen win 7 Loader programos!
Köszi!
Második vagyok.
Amit küldtem linket, ott én találtam deaktiválót, amit lefuttatva azt írta ki, h 30 nap van az aktiválásig (tehát minden korábbi aktiválási kísérletem törölte). Majd utána a szintén azon az oldalon talált aktivátorral aktiváltam és így lett jó.
Sejtettem. Azoknál meg eleve szívás az ilyen autocrack -es taknyolt telepítőket használni, mivel beleépítetek valami védelmet ami megakadályozza a loaderek használatát.
A Samsung -okra az ODIN aktivátor jó:
Ezt teljesen más metódussal működik, mint a hagyományos loaderek. Persze a használatához érintetlen Windows telepítő kell, mint ahogy azt az első hozzászólásomban már kifejtettem.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!