Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Honnan tudom letölteni a...

Honnan tudom letölteni a Windows 7 Ultimate "Auto Activation"-t?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, amit ha feltelepítek az első bejelentkezés után újraindul és automatikusan aktiválja az op. rendszert! Ha valaki tudja honnan tudom ezt letölteni MAGYARUL az légyszi írjon nekem!

Semmiképpen se legyen win 7 Loader programos!

Köszi!

2011. nov. 28. 14:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Amit küldtem linket, ott én találtam deaktiválót, amit lefuttatva azt írta ki, h 30 nap van az aktiválásig (tehát minden korábbi aktiválási kísérletem törölte). Majd utána a szintén azon az oldalon talált aktivátorral aktiváltam és így lett jó.

2011. nov. 29. 06:57
 12/20 A kérdező kommentje:
de az aktiválás után esélyem nincs a deaktiválásra mert nem tölt be a windows :S
2011. nov. 29. 15:56
 13/20 P.O.C. ***** válasza:
Milyen gépen akarod használni, csak nem véletlenül Samsung laptop?
2011. nov. 29. 16:29
 14/20 A kérdező kommentje:
de igen!
2011. nov. 29. 18:36
 15/20 P.O.C. ***** válasza:

Sejtettem. Azoknál meg eleve szívás az ilyen autocrack -es taknyolt telepítőket használni, mivel beleépítetek valami védelmet ami megakadályozza a loaderek használatát.

A Samsung -okra az ODIN aktivátor jó:

Ezt teljesen más metódussal működik, mint a hagyományos loaderek. Persze a használatához érintetlen Windows telepítő kell, mint ahogy azt az első hozzászólásomban már kifejtettem.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. nov. 29. 18:48
 16/20 A kérdező kommentje:
hogy érted az érintetlen telepítő-t? Eredeti szoftverre gondolsz?
2011. nov. 29. 19:00
 17/20 A kérdező kommentje:
Samsung NP300E5ZH típusú laptop
2011. nov. 29. 19:08
 18/20 P.O.C. ***** válasza:
Igen, eredetire gondolok amibe nem piszkált még bele senki lásd MSDN. Említetted, hogy tudsz letölteni az ncore -ról. Na ott egy szekérderéknyi Windows 7 MSDN telepítő van fent.
2011. nov. 29. 19:11
 19/20 A kérdező kommentje:
és az az aktiváló működni fog? nem lesz ugyanaz mint a sima aktivátorral?
2011. nov. 29. 19:57
 20/20 P.O.C. ***** válasza:
Elvileg nem, bár nálam még csak 1 Samsung fordult meg, amire Windows 7 -et kellett raknom, és ezzel aktiváltam persze sikeresen.
2011. nov. 29. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!