Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Melyik a legjobb ingyenes...

Melyik a legjobb ingyenes vírusírtó?

Figyelt kérdés
2007. júl. 23. 12:53
1 2
 11/17 anonim válasza:
78%
A Norton 360 a legjobb.5percenként jönnek updatek és kivállóan védi a gépet.erős vas kell hozzá de meghálalja.Szedjétek le nagyon jó.)0 napig ingyen lehet használni: [link]
2010. máj. 18. 15:48
 12/17 anonim válasza:
20%
Bocsi 90 napig:D.még biztonségi mantés is van rajta és tunig:D.
2010. máj. 18. 15:49
 13/17 anonim ***** válasza:
21%

Hú de nagy cucc!

És script blokkoló + antispam + sandbox + tűzfal + viselkedés védelem + intelligens szkenner(gondolom az antivírus meg az antispyware természetes). Na ezek hol vannak? Biztonsági mentés...ez meg mindegyiken van. Azzal a bizonyos "tuninggal" meg kitörölheted a s*gg*det!!!

avast! Internet Security 5.0

Az eddigi legjobb vírusírtó erős tűzfallal és egy csómó extrával kiegészítve.

2010. máj. 18. 17:01
 14/17 anonim válasza:
100%

Sziasztok!Nekem most az avast egyik új verziója van meg.Ingyenesen töltöttem de, de tegnap vettem észre, hogy csak 30 napos próbaidőre van.

Valaki nem tudja hogy ezt az újabb verziót hol lehet letölteni INGYEN, és nem csak próbaidőre?A válaszokat előre is köszi!

2011. jan. 10. 16:34
 15/17 anonim válasza:
100%

Kicsit frissítsük az infokat.

Egy múlthavi "PC-s újság" szerint úgy látom, hogy az Avast és az AVG a nyerő. Mindkettő védelme sokkal jobb, mint az ESET-é (NOD32), viszont mind2-nek van gyengesége is. Az AVAST helyreállítási mutatója gyenge, az AVG pedig kicsit jobban lassítja a rendszert. (av-test.org -al volt tesztelve)

2011. dec. 29. 08:45
 16/17 anonim válasza:
100%
Én is AVG-t használok már egy éve. Semmi bajom sincs vele, hetente ellenőriztetem. NOD32 lassú. Avast is nagyon jó. Kaspersky t nem tudom. Szerintem AVG és Avast a nyerő!:)
2012. jún. 3. 21:37
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

avast defender kaspersky

nem avg

2020. szept. 10. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!