Melyik a legjobb ingyenes vírusírtó?
Figyelt kérdés
2007. júl. 23. 12:53
1/17 anonim válasza:
Én az Avira AntiVir PersonalEdition Classic-ot használom. Eddig ez az egy vírusírtó ami nem lassítja be a gépemet.
2/17 anonim válasza:
én a NOD32-öt ajánlom, a 30 napos próbaverzió ingyen letölthető. szerintem ez sem lassítja a gépet.
3/17 anonim válasza:
én a lapin az AVG-t használom. szerintem böven elég és nem is lasit nagyon.
4/17 anonim válasza:
Én az AVG free 8.0-t használom. Eddig minden rendben volt vele.
5/17 anonim válasza:
Én szintén a Nod32-t használom,egyedül a windows indításánál kell várnom egy kicsit,de aztán nincs vele gond
6/17 anonim válasza:
avast is nagyon jó,meg a bitdefender is
amúgy mindegyik ingyenes:)letöltött a crackkelt verziót
egyábként a kaspersky a legjobb,az ver mindent
nemhiába orosz:)
7/17 anonim válasza:
Szerintem az AVG. A NOD32-vel sok a baj, elég megbízhatatlan, sokat szívtam miatta. A Kaspersky az archívumok scannelésénél órákra leragad. A gépem Kaspersky és NOD alatt haldoklott, felraktam az AVG-t, és talált vagy 10 vírust, a másik 2 szerint a gépem tiszta volt.
9/17 anonim válasza:
a legjobb ingyenes az Avira
a legjobb,amiert fizetni kell az a Kaspersky
10/17 anonim válasza:
a legjobb ingyenes az avast home
a legjobb fizetős az avast professional
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!