Milyen a Kaspersky vírusírtó? Jobb mint a NOD, vagy rosszabb? Megbízható?
Az ESET-NOD-nal meg a sarki rendor is jobb.
(en amugy F-secure hivo vagyok, ha fizetni kell. Ha ingyen kell, akkor a Microsoft sajat virusirtoja+AVAST!+Malwarebyte ingyenes verzio. Meg egyik gepemen se eresztettek at semmit. A laptopomon vannak az ingyenes cuccok, a rendes PC-men -munkagep- az F-Secure)
Nekem bevált a következő párosítás :
Advanced System Care 4 és hozzá combofix.
salut
Pierre
10 59: Helló, mit keresel itt?!
Egyébként a fizetős Eset Smart Security5 jól konfigurálva megbízhatóan védi a gépet, a Felhő még az új kártevőket is észreveszi és azonnal frissiti magát. A tűzfala egészen kiváló.
Nagyon sok ,változatos válaszokat adnak meg,hogy melyik a legjobb? Nos,kinek mi a jó? Sebezhetetlen gép nincs!
A kaspersky virusirtóról csak annyit,hogy nem egy rossz program,tényleg megfog mindent,de akár milyen gépre nem jó felreakni,mert nagyon belassitja a gépet,sokat fogyaszt! Ellentétben aki azt mondta,hogy a nodnál minden jobb,hülyeséget mondott,ne halgass rá! Az egyik legjobb virusirtó,és az sem igaz hogy fizetős,én is azt használom már évek óta(kiütött változat,lehet találni,csak tudni kell,hogy hol van.)Nem fogja vissza a gépet,nem fogyaszt sokat,de mint mondtam,kinek mi a jó? Én tapasztalatból irtam és meggyőződésem,hogy jó virusirtó,lehet hogy nem a legjobb,de nálam működik szépen,csak magánvélemény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!