Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen a Kaspersky vírusírtó?...

Milyen a Kaspersky vírusírtó? Jobb mint a NOD, vagy rosszabb? Megbízható?

Figyelt kérdés
2011. okt. 11. 17:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
60%

Az ESET-NOD-nal meg a sarki rendor is jobb.

(en amugy F-secure hivo vagyok, ha fizetni kell. Ha ingyen kell, akkor a Microsoft sajat virusirtoja+AVAST!+Malwarebyte ingyenes verzio. Meg egyik gepemen se eresztettek at semmit. A laptopomon vannak az ingyenes cuccok, a rendes PC-men -munkagep- az F-Secure)

2011. okt. 17. 06:32
 12/17 HalmyPeter válasza:

Nekem bevált a következő párosítás :

Advanced System Care 4 és hozzá combofix.

salut

Pierre

2011. okt. 17. 10:59
 13/17 anonim ***** válasza:

10 59: Helló, mit keresel itt?!

Egyébként a fizetős Eset Smart Security5 jól konfigurálva megbízhatóan védi a gépet, a Felhő még az új kártevőket is észreveszi és azonnal frissiti magát. A tűzfala egészen kiváló.

2011. okt. 17. 14:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha Linuxot használsz nem kell vírusirtó! ;-)
2011. okt. 17. 18:07
 15/17 anonim válasza:
100%
énis kaspersky-t használok már pár éve, amikor felraktam akkor egyetlen másik vírusírtó se bírta megtisztítani a gépemet, csak ez, aztán fent hagytam és azóta egyszer se volt vírusos bajom nem is tudok róla h léteznek-e :D ha újabb a géped akkor no problem, régebbi gépeket lassítja nagyon, de ha a géped bírja akkor mindenképp ezt javaslom!
2011. okt. 17. 22:03
 16/17 anonim válasza:

Nagyon sok ,változatos válaszokat adnak meg,hogy melyik a legjobb? Nos,kinek mi a jó? Sebezhetetlen gép nincs!

A kaspersky virusirtóról csak annyit,hogy nem egy rossz program,tényleg megfog mindent,de akár milyen gépre nem jó felreakni,mert nagyon belassitja a gépet,sokat fogyaszt! Ellentétben aki azt mondta,hogy a nodnál minden jobb,hülyeséget mondott,ne halgass rá! Az egyik legjobb virusirtó,és az sem igaz hogy fizetős,én is azt használom már évek óta(kiütött változat,lehet találni,csak tudni kell,hogy hol van.)Nem fogja vissza a gépet,nem fogyaszt sokat,de mint mondtam,kinek mi a jó? Én tapasztalatból irtam és meggyőződésem,hogy jó virusirtó,lehet hogy nem a legjobb,de nálam működik szépen,csak magánvélemény!

2011. okt. 20. 19:32
 17/17 anonim ***** válasza:
én vipre vírusirtó használók 3 éve és csak egy szervolt hogy nem tudót a virtussal mit csinálni
2011. nov. 3. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!