Már magyarul is?! Spammek, tűnjetek el, még a Freemail-ről is.
Figyelt kérdés
Hazudnak, csalnak, aki megnyitja, elszáll a gépe?! Mi ebben nektek az élvezet? Nem rendeltem semmit, nem is fogok neten soha.
"Üdvözöljük !
(1) Új küldeményed érkezett, nézd meg a csomag tartalmát!
Küldemény sorszám: xyxyx
Küldemény státusza: Érvényes
Átvehető: 2011.09.30.-ig
Feladó: HappyPresent.Ltd
Vírus ellenőrzés: Nem fertőzött
Átveheted ezen a személyes címen: [link]
Üdvözlettel:
F.Futár szolgálat
2011. szept. 24. 20:01
1/7 anonim válasza:
Egyszerű, ne a retkes freemailt használd. Nekem G-mail-em van és még sose kaptam ilyet. Illetve kaptam de nem láttam mert a G-mail gondoskodott róla.
2/7 anonim válasza:
na, ezért gmailt használok már évek óta... annak legalább működik a spamszűrője...
3/7 anonim válasza:
Nekem is Gmail van, de bár a SPAM mappába rakja ott is idegesítenek azok:S
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon idegesítő a Freemail, ma már saját magamtól(?!) kaptam angolul írott spamot! Nem is tudok angolul. Elegem van belőle, megnézem a Gmail-t.
2011. szept. 25. 23:28
6/7 anonim válasza:
Arra is figyelj, hogy azért ne iratkozz fel minden szarra ami az utadba kerül... :D
7/7 A kérdező kommentje:
Ezzel a Freemail-es emaillel sehová nem iratkoztam fel, de azonos küldőtől származó spamok a Citromail-es postafiókomra is jöttek. "Anikó", "Evelin", hottentotta akárki: fejezd végre be a marhaságaidat. Sőt, azok is, akik szerint bármit is játszottam és nyertem (póker, bónusz stb.). Nem vettem és nem is veszek részt semmiben. Sőt, szörnyűség: de még a Facebookon se vagyok fent!
2011. szept. 30. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!