Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Valaki időtlen idők óta azzal...

Valaki időtlen idők óta azzal szórakozik, hogy megváltoztatja a freemail jelszóm, mivel megtudta az email címem, és kitalálta a jelszó emlékeztetőmet is! Mit tudok tenni ellene?

Figyelt kérdés
Egy pár helyen már érdeklődtem a problémámmal kapcsolatban, és azt mondták mivel a jelszó emlékeztetőmet is kitalálta, így az olyan mintha én magam változtatnám meg újra és újra a címem. A megoldást esetleg abban látnám ha valaki, le tudná nyomozni a címet ahonnan a változtatás megtörténik. Lehetséges ez?
2011. márc. 27. 13:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem sok mindent tudsz tenni. Lehet egy próbát tenni avval, hogy írsz a freemail-nek, hogy tiéd a fiók, de nem hiszem, hogy segít.

Regisztrálj újra, jelszó-emlékeztetőt sose adj meg, és nehezen kitalálható jelszavakat (van benne kis és nagy betű, szám, speciális karakter) válassz.

2011. márc. 27. 14:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Sztem is hagyd a francba, keress másik ingyenes email-t helyette. az ismijeidnek meg szólj, hogy az már nem a tiéd. Ha 90 napig nem bogarássza senki megszűnik.
2011. márc. 27. 18:34
 3/4 anonim ***** válasza:
bocs nem szünik meg, akkor töröltesd velük, vagy ha be tudsz lépni töröld te.
2011. márc. 27. 18:39
 4/4 anonim ***** válasza:
2011. márc. 27. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!