Szerintetek milyen vírusirtót használjak?
Az Avast-on kívül milyen jól működő vírusirtó van még ami ingyenes és nem lassítja a gépet??
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Az Avira jó választás volt. Rakd át "expert" módba, és állítsd be jó erősre. (heurisztika)
Állítsd be hogy 2 óránként frissítsen is. (scheluder)
Ha zavar a frissítés után reklám ablak igy tilthatod le.
A rémhirekkel ellentétben nekem még sosem volt bajom a frissitésekkel.
"Avastnál jobbat úgysem lelsz ami ne lassítaná a gépet. "
Ezt a véleményt én is osztom, nem kellett volna lepontozni az illetőt. Nekem 3-4 MB-ot eszik csak az avast, ennél kevesebbet zabálót nem találsz.
"Ezt a véleményt én is osztom, nem kellett volna lepontozni az illetőt. Nekem 3-4 MB-ot eszik csak az avast, ennél kevesebbet zabálót nem találsz"
Tök mindegy, így is lassítja a gépet, a netet, bugzik és gyenge a felismerése. A fejlesztői pedig felelőtlenek.
Amúgy ha már itt tartunk, nálam kb. 15-öt használt anno. Ja, és NAGYON lassította a gépemet.
Akkor ne tegyél a gépre vírusirtót, és akkor biztos, hogy nem fog lassítani. :P
Mellesleg nem kötelező azt használni, nincs megszabva, hogy csak azt lehet használni.
Örülj, hogy vannak ingyenes verziók.
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:50
Amit most használok, az nem lassítja.
Ha ezt kikapcsolnám 10 percre, nem lenne fényévekkel gyorsabb a gépem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!