Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Használ valaki már ESET 5-öt?

Használ valaki már ESET 5-öt?

Figyelt kérdés

Milyen?

Nem nagyon bugos? Ha tapasztaltatok bugot, az mit okozott? Benne van még a programban?

Kíváncsiságból szeretném kipróbálni, de előbb meghallgatnék másokat a tapasztalataikról.

2011. szept. 15. 18:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
lol *ha xp kockázatos* te honnan szeded ezt a marhaságot te win7 fan?
2012. jan. 11. 15:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Talán onnan, hogy a WinXP már több mint 10 éves és előfordulnak kompatibilitási problémák!! -.-" És egy vírusirtónál ez kockázatos!
2012. jan. 11. 15:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Én vagyok agyhiányos??

Elemezzünk:

1. Nem tudsz oprendszert telepíteni és ezért lefikázod a Win7-et! Mikor sokkal gyorsabb, megbízhatóbb és biztonságosabb, mint a 10 éves öreg sz@rod!

2. Nem tudsz írni...

3. Igenis előfordulhatnak kompatibilitási problémák az ESS5-el XP alatt! Több fórum is foglalkozik ezzel...

4. Nem vagy képes beismerni, hogy tévedsz!

5. Te vagy az agyhiányos!

2012. jan. 11. 21:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Lehetnek telepítési problémák XP-vel (SP3-al kevésbé), de az Sicontact ügyfélszolgálat tud segíteni. Nálam is volt, amikor 4-ről 5-re váltottam. Most már semmi baja.

[link]

2012. jan. 11. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!