Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Használ valaki már ESET 5-öt?

Használ valaki már ESET 5-öt?

Figyelt kérdés

Milyen?

Nem nagyon bugos? Ha tapasztaltatok bugot, az mit okozott? Benne van még a programban?

Kíváncsiságból szeretném kipróbálni, de előbb meghallgatnék másokat a tapasztalataikról.

2011. szept. 15. 18:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nekem a 4-essel voltak gondjaim, amikor majdnem lejárt, a régibe írtam bele az új licenszkódot. Ezzel szenvedtem két hónapja, tegnap feltettem az 5-öst. És csodák csodája, öt perc alatt felülírta a régit, átvette a beállításokat, azonnal frissitette is magát. Nincs vele semmi gond. De a Sicontact azt ajánlja, hogy tisztán telepítsük, ha nem megy, vagy csak nagyon nehezen megy. Egyébként ez már felhő alapú.

[link]

2011. szept. 15. 21:22
 2/14 A kérdező kommentje:

Azt olvastam, hogy felhőalapú :) De mennyire? Ilyen szempontból a comodohoz vagy pedig a panda-hoz hasonlítható?

Közben feltettem az avast! helyett/után, hát, sejthető, mekkora különbséget érzek :)

2011. szept. 15. 21:37
 3/14 anonim ***** válasza:

Egy nap után annyit írhatok, hogy ma este kétszer frissített, vagyis ennyi támadást vett észre. Egyébként ha még nem volt ESET a gépeden, tanulmányozd a kézikönyvet a www.eset.hu oldalon. És feltétlenül kapcsold ki a Windows tűzfalát, mert összeakadnak. Egyébként észrevétlenül, csendben dolgozik a háttérben, a 4-es is ilyen volt, csak ez gyorsabb.

Itt írnak róla részletesen:

[link]

2011. szept. 16. 00:52
 4/14 anonim ***** válasza:

Bocs, nem ezt akartam, ezt már más belinkelte.

Hírlevélből:

Megjelent az ESET termékeinek új generációja

Felhő alapú védelem az ESET-től

Örömmel értesítjük, hogy mától elérhető a NOD32 Antivirus és az ESET Smart Security új változata az otthoni felhasználók számára.

A szoftverek ötödik generációja felhő alapú védelmet is tartalmaz, melynek segítségével az új kártevők felismerése még gyorsabbá és hatékonyabbá vált. Mostantól a felhasználóink számítógépeire telepített védelmi szoftverek folyamatosan kapcsolatban állnak az ESET szervereivel, és egy új károkozó beazonosítását követően szinte azonnal frissítik a védelmüket.

Emellett az ESET belső tesztjei szerint az új verziók ismételt kézi indítású víruskereséskor 20%-kal gyorsabban teljesítenek az előző generáció tagjainál, és a számítógép gyorsabb indítását is lehetővé teszik. Az ESET NOD32 Antivirus 5 és az ESET Smart Security 5 egyaránt lehetőséget nyújt a külső adathordozók vírusvizsgálatának egyéni konfigurálására.

Egyelőre mindkét szoftverből kizárólag az otthoni felhasználóknak szánt kiadás jelent meg, a központi menedzsmentet és bővebb konfigurációs lehetőségeket tartalmazó üzleti változatokat 2012 első negyedévében bocsájtja ki az ESET. Az ESET licencpolitikájának köszönhetően a jelenlegi verziók felhasználói díjmentesen térhetnek át az új változatokra.

Az új szoftverek honlapunkról tölthetőek le: [link]

Üdvözlettel:

Sicontact Kft.

2011. szept. 16. 00:55
 5/14 A kérdező kommentje:

NOD32-t használok, abban nincs tűzfal, következésképp nem akad a Windows tűzfalával.

Szándékosan tartottam meg a Win tűzfalát.

2011. szept. 16. 21:12
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha az operációs rendszer Windows7, akkor okés, ha XP, akkor kockázatos.
2011. szept. 16. 21:14
 7/14 A kérdező kommentje:
Windows 7
2011. szept. 16. 21:27
 8/14 anonim ***** válasza:
És ugye nem törtet használsz?
2011. szept. 16. 23:16
 9/14 A kérdező kommentje:
A Windows 7 OEM license-s, naprakész, az ESET trial, de majd újságos kódos lesz.
2011. szept. 17. 10:44
 10/14 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalat: ha előtte másik ESET (4-es) volt a gépeden, töltsd le az 5-öst, aztán menj le a netről, teljesen gyaluld le a régebbit és úgy telepítsd az újat. Ha a licenszkódot kéri, akkor menj vissza a netre, frissités és nézd át a beállításokat. Valódi kód nélkül nem engedi a Behatolásmegelőző rendszert bekapcsolni! Nesze nektek, akik törtet használnátok.
2011. szept. 20. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!