Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Vírusos a gépem mit tegyek?...

Vírusos a gépem mit tegyek? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Pár nappal ezelőtt letöltöttem egy serial keyt az egyik progihoz, nem nagyon tetszett, de annyira akartam hogy mégis letöltöttem. Miután megnyitottam nem történt semmi, de egy pár óra múlva, a gépem folyamatosan lassult, és most már kb. 20-30 percenként kék halált kapok, újraindul. A google-ban is ha keresek, ha onnan nyitok meg oldalt, akkor azt jeleníti meg a fülön, amit beírtam a keresőbe. tehát ha Google-ba beírom hogy "facebook bejelentkezés", kiadja a facebook.com-ot, de a neve "facebook bejelentkezés". Elég ijesztő. A vírusírtóm elavult, ez is a vírus miatt van, microsoft security essentialst használtam, de most már egyik sem működik ha felrakom. Mit tegyek!?!?

Segítsetek lécci!

2011. szept. 6. 16:41
1 2
 11/17 Jenci ***** válasza:
100%

[link]

Itt minden le van írva.

Ha a win7-et akarod akkor pedig ezt nézd meg:

[link]

2011. szept. 6. 17:51
 12/17 A kérdező kommentje:
oké! köszönöm szépen!
2011. szept. 6. 19:03
 13/17 anonim ***** válasza:

Ezt futtasd le:

[link]

2011. szept. 8. 20:59
 14/17 anonim ***** válasza:
ez egy sality vírus
2011. szept. 9. 20:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Több Sality is van, ez az egyik leírása. Ha valóban az, akkor újra kell telepíteni a Windows-t. Nincs más megoldás.

[link]

2011. szept. 10. 12:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Ja ha megnyitsz vmit és nem csinál semmit akkor valószínüleg az a vírus, sőt ezt a vírust ismerem. Osztódik és azok is osztódnak tehát pl megnyitod 2 lesz abból 4 abból 16 de extrém gyorsan egyszerű vírus de látjátok mit csinál és am kiüti a vírusirtót aztán ezekból a kis fájlokból kb, mb és gb lesz...
2015. jan. 31. 12:32
 17/17 mit csináljak? válasza:
Ez egy kérdés akarna lenni:mi a baja a gépemnek??? nem indítja el a lobit ununstallert a fájlkezelőt és a advances system caret?? elöbb sok vírus rajta volt de letöröltem őked tde most meg nem akarnak azok el indulni-.- a start menű windows 10 es pedig én windows 8 ast használtam!!! mi a fene baja van??
2016. dec. 28. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!