Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Tényleg ennyi a vírusos zene...

Tényleg ennyi a vírusos zene vagy csak a gépemen bújt meg egy vírus? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

WMA:Wimad [Drp] ez az a vírus amikor torrenttel töltök zenét (most Slayert , múltkor Ektomorft és Kisst és még sok másnál) írta ezt a vírust ... www.torrent.eval.hu-ról töltök utorrenttel és ilyenkor csak az Avast szivat engem vagy tényleg ennyi zene vírusos az interneten? vagy egy másik vírus miatt írja ki hogy vírusos a zeném? Ja és tegnap vírusok telepedtek meg az Avast vírusirtómba azt nagy nehezen kiszedtem mind .tmp fájlokban volt a vírus.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2010. jan. 24. 19:19
 1/10 anonim ***** válasza:

Begyűjtötte az összes netes szemetet, volt benne fertőzött is, nemcsak a zenével lehet baj. Ne használd az Internet Explorert, inkább a Firefox-ot, az sokkal jobb.

Állítsd be úgy a Startmenű/Vezérlőpult/Internetbeállítások/Böngészési előzmények törlése, ide tedd be a pipát. Kilépéskor az összes .temp fájlt törölni fogja. A másik: Startmenű/Minden program/Kellékek/Rendszereszközök/Lemezkarbantartó. Ezzel töröld le az összeset, ami most rajta van.

2010. jan. 24. 19:27
 2/10 anonim ***** válasza:
.TEMP annyi mint Temporary Internet Files, vagyis ideiglenes internet fájlok, NETES SZEMÉT. Én havonta szoktam törölni.
2010. jan. 24. 19:29
 3/10 A kérdező kommentje:
mindig Firefox-t használok csak 1szer használtam Internet Expolert amikor egy WoW Private Servernél szavaztam, hogy vehessek cuccokat (szar külföldi fun szerók xD Éljen a Blizzke )
2010. jan. 24. 19:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Telepits a Firefox-ba az Adblock Plust (reklámblokkoló) és a NoScriptet az Addonsról. Nem lesz többet ilyen gondod.
2010. jan. 24. 20:56
 5/10 anonim ***** válasza:
2010. jan. 24. 20:59
 6/10 A kérdező kommentje:

oké köszönöm, de ez megoldja a WMA:Wimad [Drp] vírus problémát a zene letöltésnél is ?

WMA:Wimad[Drp] is a trojan that poses as a legitimate Windows coder/decoder needed to play certain multimedia files hosted on unknown websites. Upon execution of WMA:Wimad[Drp], it will download another threat located on the remote server.

Alias: -

Damage Level: Low

Systems Affected: Windows

ezt lefordítaná valaki ? nem tudok jól angolul és nem tudok senkit se aki lefordíthatná

2010. jan. 24. 21:11
 7/10 anonim ***** válasza:

Mivel az ESET-NOD víruslaborjában benne van, valószínűleg ezek le is tudják írtani. [link]

Ha nincs a gépeden semmilyen ESET-NOD, akkor töltsd le ezt és futtasd is le, ingyenes: [link]

2010. jan. 25. 12:15
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :D itt láttam, hogy Avast adatbázisában is benne van ez a vírus csak 230 GB-t sokáig tartott volna átellenőrizni és kézzel akartam volna törölni xD de már 12 vírut talált szóval a kézi törlést kihagynám :D
2010. jan. 25. 17:47
 9/10 A kérdező kommentje:
lefuttattam... talált is vírusokat , de amikor akartam tölteni megint kiírta a vírust...lehet csak a zenében van a vírus amit tölteni akarok ?
2010. jan. 27. 18:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Abban van.
2010. jan. 28. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!