Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A tört Eset hatástalan?

A tört Eset hatástalan?

Figyelt kérdés
(nem nekem van)
2011. aug. 11. 00:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Az eredeti is hatástalan... de legalábbis több fals jelzést ad, mint bármi más. Amúgy a crackelés ebbe nem szól bele, legfeljebb update-elni nem tudod.
2011. aug. 11. 00:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy ideig szép, jó, frissít, viszont: ha lekapcsolják, konyec. A crack-be gyakran csempésznek vírust, a tört szerverek nem mennek pár hónapnál tovább, és, ha kilövik a hamis serialt, a programmodulok sem frissülnek, így biztonsági rések maradnak a vírusirtóban.

Sosem értettem, miért használ valaki törtet, főleg ESET termékből, amiből törés nélkül is megoldható ingyenesen a tartós használat, havonta tíz percbe kerül.

2011. aug. 11. 00:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül hatástalan, de jobb nem kockáztatni, főleg, hogy van egy rakás ingyenes védelmi eszköz...

Néhány népszerűbb vírusirtó:

- Avira AntiVir Personal Free

- AVG Anti-Virus Free

- Avast! Home Edition

- Microsoft Security Essentials

Tűzfal (ez főleg Windows XP esetén ajánlott, Win 7 esetén jó a gyári is): COMODO Firewall

2011. aug. 11. 00:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
00:47-nek teljesen igaza van.
2011. aug. 11. 00:53
 5/8 anonim válasza:
Minek a szar eset? o.o ink avira free... :D
2011. aug. 11. 08:16
 6/8 anonim ***** válasza:
tört Eset hatástalan igen nekem az volt 3 hónapig most vetem le 3 hete vissza tetem a viprét s 7 darab magas szintű károkozót talált az eset nem is jelezte
2011. aug. 11. 12:01
 7/8 anonim ***** válasza:
ESET SS-ből csak a valódi licenszes (vásárolt vagy újságkódos) a jó. Ha megveszed egy évre, az egy hétvégi jó buli árába kerül (diákoknak 50%-os kedvezmény). Újságkódos is valódinak számít.
2011. aug. 11. 12:43
 8/8 anonim ***** válasza:
esetet ne nagyon mongyatok le mert számos dijakat is nyert es nekem is az van es nagyon jo a felismero kepessege es az avast mellettelvisz a pálmát...ja es mindegy milyen virusirtod van virust is ugy is bekaphatsz mert 100 szazalekos virusirto nincs...es ami a kerdest illeti nem ajanlom senkinek a tort esetet mert akkor a programmodulokat nem frissíti és az olyan mint ha nem is lenne benne virusirto vagy eredeti vagy ingyenes
2011. aug. 11. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!