Az igaz, hogy a Tört (nem kifizetett) Eset Smart Security nem véd semmit a Kifizetett-hez képest?
Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 14:52
1/13 anonim válasza:
Az eredeti sem véd szal mindegy.H
2/13 anonim válasza:
Szerintem véd mind2ő. De ízlések és pofonok. valaki azt mondja majd, hogy 1 nagy rakás sz*r. Valaki meg dicsérni fogja.
3/13 anonim válasza:
A kifizetett sokkal jobban véd, de a nem kifizetett is elég jól véd...
4/13 anonim válasza:
Nekem még ingyen sem kell, pedig legális kóddal fut....
5/13 A kérdező kommentje:
Miért védene a kifizetett jobban, ha a tört verzió folyamatos frissítés alatt áll?
2010. júl. 12. 19:33
6/13 anonim válasza:
Semmilyen tört vírusírtó nem véd megfelelően hosszú távon. Egy ideig talán frissíti magát, de csak addig, amíg a fejlesztők le nem kapják a kamu serialod, amit valszeg több ezren használnak még világszerte. Egyébként úgy tudom, normális törést még az előző verziókhoz sem találtak.
7/13 anonim válasza:
A Nod nem a legjobb. Használj inkább valami Kasperskyt. Ahhoz meg még törés is van :D
8/13 anonim válasza:
Attól függ az egész hogy, mit értesz a feltörés alatt mert ha egy warez oldalról töltöd le a programot is aszt telepíted , akkor meglehet hogy elfuserált a védelmed , de ha hivatalos oldalról letöltöd is csak kódot illetve nevet szerzel be hozza akkor semmi különbség nincs a kifizetett is "kifizetetlen" között .
9/13 anonim válasza:
A legújabb Eset Smart Security 4.2-re frissitve nagyon jó, kiváló a tűzfala, szűri az emaileket, virust és kémprogramot is én haza hoztam pentdrive-on, azt is azonnal bevágta a karanténba. 3.0-ról frissitettem 4-re, most már 4.2. Ide másfél éve nem jött be semmi. Megvettem három évre, 50%-os kedvezménnyel.
10/13 anonim válasza:
Én meg azon vagyok miért fizetni azért ami ingyen is megszerezhető?Én norton is használok 3 évig crackelve és véd mint az állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!