Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Adatlopásért feljelenthetek-e...

Adatlopásért feljelenthetek-e egy embert?

Figyelt kérdés
Üdv! Találtam ma egy olyan oldalt ahol ,,meg lehet tudni ,hogy ki tiltott le msn en" be kel irni az emailcimed az msn jelszavad és az msn cimed csak az a baj ,hogy ezt megtettem és közben olyanokat irkál a gépem ,hogy bejelentkeztekegy másik gépről és nem csak nekem ez a problémám ahne mmég jó pár ismerősőmnek akik ugyanezen az oldalon megtették.azóta letörölte az a koka bu.zi a myvipem az iwiwm ésminden ismerőősm letörtölt az msn ről . ás nálam betelt a pohár ezért fellehet valakit jelenteni?
2009. márc. 28. 00:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Feljeletheted, de senki nem fog komolyan venni sajnos. Jelszót semmi esetben nem szabad megadni.
2009. márc. 28. 00:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Te józan vagy, hogy idegen oldalon beírtad a jelszavad?????

Én még az e-mail címem SEM írnám be!

A számlaszámod és a PIN kódod nem kérdezték?

2009. márc. 28. 01:15
 3/5 Hintalow ***** válasza:
100%

Az ilyen "látod ki tiltott le" tipusú programok, webhelyek valóban nem túl veszélytelenek, mivel mind nemhivatalos cucc, több kárt okoz, mint hasznot.

(Amúgy soha nem értettem, hogy miért jó valakinek, ha megbizonyosodik arról hogy xy valóban letiltotta, mert egyáltalán nem kíváncsi rá...)

Jelen helyzetben sajnos nem sok mindent lehet tenni, amit tudsz törölj, és új mélcím, regisztrációk.

A jövőben óvatosabban a jelszó és mélcím kiadásával, hivatalos programok és weboldalak SOHA nem kérnek általad használt jelszót.

Feljelentés sikeres kimenetele nagyon csekély, mert anyagi kár ez esetben nem nagyon történt, az adatvédelem pedig ilyen esetben rendkívül nehezen értelmezhető.

2009. márc. 28. 10:25
 4/5 anonim ***** válasza:
account.live.com-on megváltoztatod a jelszavadat, aztán onnantól kezdve max SPAM-elni tudnak téged. Meg a te és ismerőseid e-mail címét tudják. Mindenhol, ahol ezt a jelszót használod, változtasd meg.
2009. márc. 28. 13:38
 5/5 anonim ***** válasza:

amúgy ha csak akkor van ez a kiirás h bejelentkezett egy másik gépről,az azért van,mert a szervernek vhonnan le kell olvasnia hogy ki tiltott le,törölt le és hasonlók...De...azért én se próbálnám ezt ki:S

Egyszerűbb ha msn plusod van és meg keresed a partnerlista karbantartót az msn eden belül:)

ott semmi veszély nincs

2009. máj. 26. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!