Pabiii kérdése:
Notebook állandó használata. Hogyan kíméljem az akkumulátort?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan érdemes használni a notebookot.Majdnem mindig használatban van, és már hallottam olyat, hogy akkor legyen mindig töltőn, még ha maximumon is van az aksi, mert nem jó neki, hogy mindig lemerül és feltöltöm. De olyat is hallottam már, hogy nem árt neki. Ezért kérdezem én, hogy érdemes használni. Válaszokat előre is köszönöm2011. júl. 2. 13:13
1/6 anonim válasza:
Ne kimeld. Komolyan. Adj neki izombol.
(amugy, ne hagyd hogy teljesen lemeruljon (de azt a elektronika ugyis letiltja) minden mas csak folosleges fenyezes. A gep arra van, hogy hasznalva legyen, nem cukor az...
2/6 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az első válaszolóval. Nekünk 4 lapink is van a családban,van tapasztalat bőven,de tényleg használd kedvedre a géped ,a többit meg az elektronika úgyis elrendezi,nem kell ezzel nekünk görcsölni,jobbat úgysem tudunk,mint a mérnökök .
3/6 anonim válasza:
nekem is folyamatosan megy, és ne játszadozz vele, h feltöltötted, lehúzod a töltőről, had legyen rajta, ha lehetőség van rá, mert akkor már nem tölt, hanem rögtön a notira megy az áram, és így nem használod feeslegesen az aksit.
4/6 A kérdező kommentje:
Rendben!Köszi a tanácsokat!
2011. júl. 2. 15:05
5/6 anonim válasza:
Még egy jó tanács: Jól válaszd meg milyen programokat használsz, mert azzal is tudod kímélni az aksidat!
pl: Adobe PDF helyett Sumatra! Adobe 9 - 25 MB, Sumatra 1.6 4 MB
MSI netbook - om több mint 5 órát bír.
6/6 anonim válasza:
ha hálózatról megy, vedd ki az aksit, mert valamennyi feszültség úgy is éri sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!