A véleményetekre lennék kíváncsi azzal kapcsolatban, hogy a NOD32 + COMODO tűzfal lenne hatásosabb vagy az ESET SMART? Mindkét ESET –et a CHIP magazin vásárlásával használom, otthon TP-LINK, de mindkét gépem Notebook.
Amiket még eddig próbáltam:
- AVG 9.0 FREE
- AVAST 5.1 FREE
- MSE
- Kaspersky/ez nem tetszett, illetve nem igazán értem/
NOD32 + COMODO
Az Eset tűzfala kb annyira rossz, mint amennyire a NOD32 jó.
Soha ne tegyél fel két különboző gyártótól származó tűzfalat és vírusírtót.
Akár működhetnek is rendesen, de alighanem előbb utóbb gond lesz belőle.
Inkább az Eset Smart Security mint Nod32 és Comodo.
Nod + Outpost Firewall Pro
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:23
Igen, ez is egy jó megoldás....
Már pedig, jó ha egy program nem mindenre jó, mert akkor valamelyik része szar. Nekem tökéletesen megy többféle program egyszerre.
Ja, az Avast a másik jó víruskereső amúgy.
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:22
Akkor van igazad, ha 2 egyforma programról van szó. Tehát 2 víruskereső együtt fölösleges, 2 tűzfal együtt fölösleges.
Van outpost free,de abból nincs magyar,és van bele integrálva víruskereső is.Legalábbis a legújabban biztos,bár lehet,hogy le lehet tiltani.Magyarítani lehet,hogy tudod a pro verzió nyelvi fájljával.
Én kipróbáltam kíváncsiságból,de nálam jobban fogta a gépet sokkal,mint az avast és a comodo együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!