Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A véleményetekre lennék...

A véleményetekre lennék kíváncsi azzal kapcsolatban, hogy a NOD32 + COMODO tűzfal lenne hatásosabb vagy az ESET SMART? Mindkét ESET –et a CHIP magazin vásárlásával használom, otthon TP-LINK, de mindkét gépem Notebook.

Figyelt kérdés

Amiket még eddig próbáltam:

- AVG 9.0 FREE

- AVAST 5.1 FREE

- MSE

- Kaspersky/ez nem tetszett, illetve nem igazán értem/

2011. febr. 9. 22:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Itt a tűzfal csak magában,de ez már nagyon régi verzió.Nem frissül már,csak az új,amit az előbb linkeltem.
2011. febr. 9. 22:33
 12/23 anonim ***** válasza:

bocs

[link]

2011. febr. 9. 22:34
 13/23 A kérdező kommentje:
Outpost Firewall Pro magyart találtam az Origon, de nekem W7 van és ahhoz nem jó!
2011. febr. 9. 22:35
 14/23 anonim ***** válasza:

van magyar nyelvű, még a SÚGÓja is magyar!

[link] warez-en elérhető:

Agnitum Outpost Firevall Pro HUN. 7 (6) verzió

2011. febr. 9. 22:37
 15/23 anonim ***** válasza:

Én találtam magyarítást a freehez:

[link]

2011. febr. 9. 22:37
 16/23 anonim ***** válasza:
Az ujak jók rá.Nézd csak meg a hivatalos oldalát,amit linkeltem.És ahhoz jó a magyarítás is,bár az nem a hivatalos cégé,de jó lesz.Csak akkor nem szabad más vírusirtó.Kivéve,ha telepítéskor ki lehet választani,hogy mi települjön(a vírusirtó ne),vagy teljesen le lehet tiltani benne.Ezt nem tudom.
2011. febr. 9. 22:40
 17/23 anonim ***** válasza:
A warezt meg szerintem felejtsük el,mert nem frissül csak a vírus adatbázisa-az is csak ideig-óráig,a program modul egyáltalán nem.Ingyenes verzióba szabad csak gondolkodni védelmi szoftvereknél.
2011. febr. 9. 22:41
 18/23 anonim ***** válasza:
2011. febr. 9. 22:41
 19/23 anonim ***** válasza:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:41

Ez nem az ingyenes verzió:)

De amit 68% linkelt az valószínűleg működni fog..

2011. febr. 9. 22:44
 20/23 anonim ***** válasza:

Na összefoglalom.

Volt valamikor egy outpost firewall free,ami csak tűzfal volt:

[link]

Ez nem tudott magyarul,de kedves informatikusok írtak hozzá a szabadidejükben.Ők nem az outpostnak dolgoztak,hanem mások voltak.

Ma van outpost free és pro:

[link]

Már mindkét verzióban van vírus(és spyware)irtó is.De még mindig csak a pro verzióhoz érhető el más nyelv az angolon kívül.A z ingyeneshez nem adják,viszont azt magánszemélyek ingyen és legálisan használhatják.Garantáltan frissülni fog a vírus adatbázis és a programmodul is,ellentétben a crackelt proval,aminél csak ideig óráig.Aztán kereshetsz uj warezt,de lehet,észre sem veszed...

Szerencsére még mindig van kedves,unatkozó informatikusok,akik írtak másik magyarítást:

[link]

Megjegyzés:

Én azt vettem észre,hogy ez a védelem erősen fogja a gépet.Persze ha komoly vasad van,akkor nem számít.Nem tudom,hogy lehet-e vírusirtó modul nélkül telepíten,vagy le lehet- e teljesen tiltani benne.Ha nem,akkor nem szabad más állandó védelmi idejű biztonsági szoftvert telepíteni mellé.Malwarebytes free és társai természetesen akkor is telepíthetőek mellé,mert azok nem rendelkeznek állandó idejű,rezidens modullal.Kimondottan erre vannak,hogy kiegészítsék az állandó idejű vírusirtókat.

2011. febr. 9. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!