Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Vírus van a gépemen? Nem...

Vírus van a gépemen? Nem tudom mit csináljak.

Figyelt kérdés
Feltettem egy pár napja egy játékot. Ez előtt soha semmi gond nem volt, pedig sokszor fent volt már a gépemen. Viszont azt vettem észre hogy kifagy nagyon sokszor a gépem + ami még jobban idegesít az az, hogy kattintgat össze vissza az egerem, msnen is írok, és bejön magától ablakok meg betütipus pedig nem érek hozzá az egérhez. Aztán internetbe is írnék be valamit,egyszer csak kifagy, aztán jó lesz utána megint nem tudok írni mert egyszerüen nem engedi, olyan mintha valaki irányítaná a gépemet. Avastal megvizsgáltam a gépemet, nem észlel semmi hibát, és virust sem (3óráig vizsgálta) CCLeanereztem is, mégsem jó. Egyszerüen megvan bolondulva a gépem ( az egeret is kicseréltem 3félére, szóval nem az egér a gond) Játékban is magától megy a karakterem meg ilyenek.
2011. júl. 1. 18:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az én ESET-em egy évig munkahelyi kódos volt, megvédte a gépet, de nem engedett letölteni a Mozilla Addonsról semmit. Most megvettem az otthoni licenszét (ESET Smart Security Home) és azóta működik. Vagyis ebből se mindegy, melyiket veszed meg.
2011. júl. 3. 14:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Nyisd meg a vezérlőpultban a tűzfalat és a kivételeknél vedd ki a pipát azokból amiket közvetlen az előtt telepítettél miután a hiba keletkezettt.Viszont ha a config-okba bemásolta magát akkor peched van mert akkor nem fogja sem észrevenni.Talán a malwarebytes flash vizsgálója mive, az az éppen futó programokat is vizsgálja.Ha összevissza kattog az lehet külső irányítás:akkor kapcsold la a netet.Ha viszont a vírus kárt tett akár windows-on belül a főkönyvtárakban,a PaP

lemásoltatja a parancsot és véletlenszerűen süti azt el.Ezzel akarták megakadályozni hogy a kódolás a gépben ne sérüljön.Szép kis megelőzés mondhatom.Sztem tedd újra a gépet!

2011. júl. 13. 10:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Elnézést nem PaP,hanem feladatkezelő,és ha esetleg megtalálod ott a hibát és nem tudod leállítani mert kritikus menj bele a Vezérlőpult felügyeleti eszközök, szolgáltatások és ott próbáld meg leállítani ha megtaláltad.De csak okosan!!!!
2011. júl. 13. 10:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Esetleg próbáld meg kikapcsolni a Rendszer-visszaállítást, újrainditás, így futtasd le az Avastot. Ha megvan a trójai, akkor karanténba vele, újrainditás és kapcsold vissza a Rendszer-visszaállítást. Ez a nyavalyás System Volume Information hajlamos a fertőzést is visszaállítani.
2011. júl. 13. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!