Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Vírus van a gépemen? Nem...

Vírus van a gépemen? Nem tudom mit csináljak.

Figyelt kérdés
Feltettem egy pár napja egy játékot. Ez előtt soha semmi gond nem volt, pedig sokszor fent volt már a gépemen. Viszont azt vettem észre hogy kifagy nagyon sokszor a gépem + ami még jobban idegesít az az, hogy kattintgat össze vissza az egerem, msnen is írok, és bejön magától ablakok meg betütipus pedig nem érek hozzá az egérhez. Aztán internetbe is írnék be valamit,egyszer csak kifagy, aztán jó lesz utána megint nem tudok írni mert egyszerüen nem engedi, olyan mintha valaki irányítaná a gépemet. Avastal megvizsgáltam a gépemet, nem észlel semmi hibát, és virust sem (3óráig vizsgálta) CCLeanereztem is, mégsem jó. Egyszerüen megvan bolondulva a gépem ( az egeret is kicseréltem 3félére, szóval nem az egér a gond) Játékban is magától megy a karakterem meg ilyenek.
2011. júl. 1. 18:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát az hogy kifagy az szerintem a tápegység hibája lesz! A régi gépünk pont ugyan ezt csinálta, hogy játék közben lefagyott megállt egyéb funkciókat nem írt ki, és pár nappal később nem kapcsolt be! Mint kiderült, tápegység volt aa rossz! Túl sok/kevés energiát adott az alkatrészeknek ezért fagyott le! Az, hogy már magától megy a karaktered, meg az, hogy 3 féle egeret választ meg minden meg nem enged írni, az már kémvírus! Az avast nem érzékeli a KÉMvírusokat! Szedd le a spyware terminator programot! Nagyon jó és ingyenes!
2011. júl. 1. 19:20
 2/14 A kérdező kommentje:
köszi,valószínűleg kém-vírus lesz a hiba, kipróbálom.:)
2011. júl. 1. 19:21
 3/14 A kérdező kommentje:
nem talált egyet sem....
2011. júl. 1. 19:41
 4/14 anonim ***** válasza:

Malwarebytes Anti malware-t futtasd le.

Vagy keríts egy másik, nem fertőzött gépet, és onnan írd ki ezt lemezre:

[link]

majd másik gépen bootolj róla

Ha esetleg Avastnál maradsz, akkor még van egy olyan lehetőséged, hogy belövöd rajt a rendszerindításkori keresést, valamelyiknek el kellene kapnia ezek közül...

2011. júl. 1. 19:58
 5/14 anonim ***** válasza:

Próbáld meg az ESET Online Scannerrel:

[link]

2011. júl. 1. 20:18
 6/14 A kérdező kommentje:

Egyik sem észlelt kémprogramot a gépemen, viszont az ESET online scanner talált a win32-be. Remélem mostmár jó lesz,pedig már a gépemet is újra tettem.

Köszönöm.

2011. júl. 2. 11:20
 7/14 anonim ***** válasza:
A Win32/akármi jelzés (pl. Win32/GhostE) a trójaiakat jelenti. Ezért mondom mindig, a legmegbízhatóbb az ESET és meg soha nem riasztott tévesen. Csak éppen fizetős és nem olcsó.
2011. júl. 2. 14:44
 8/14 A kérdező kommentje:
kiirtottam 3 trójait az eset-el, viszont most megint elkezdett kattolgatni a gépem meg meghülyülni, írni alig bírok. Aztán egy idő után megint folytatja. Mindent le fogok törölni a D-ről, és újra teszem megint a gépet. Ha úgy sem lesz jó, kidobom a kukába ezt a szart...pedig nem olcsó laptop...elegemvan:S
2011. júl. 2. 19:41
 9/14 anonim ***** válasza:
Újrarakás előtt általános takarítás Kaspersky Antivirus próbaverzióval. Valami mélyen beleásta magát abba a gépbe. Aztán ne sajnáld a pénzt egy komplex (tűzfalas)védelemre, Eset Smart Security (kisebb teljesítményű gépre), vagy Kaspersky Internet Security. Jól beállítva ezek majdnem tökéletesen védik a gépedet.
2011. júl. 2. 20:21
 10/14 anonim ***** válasza:

Legjobb Antivirus: Microsoft Windows ujratelepites

Legjobb vedelem: ESET Smart Security eredeti koddal

2011. júl. 3. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!