Roader kérdése:
HELp a gépemben kikapcsolt a biztonságközpont és nem engedi viszakapcsolni! H lehetne viszakapcsolni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 01:00
1/6 anonim válasza:
en is voltam úgy már,azt az a windowsot ujratettem frissitési opcióval azt ment
2/6 anonim válasza:
Trójai lapul a gépeden, lehet, hogy ez a Win32/Popup akármi! Ha már belerágta magát,akkor marad az újratelepítés.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszöönöm mindenkinek!:D
2011. júl. 2. 02:22
5/6 anonim válasza:
Én is így jártam és semmit nem tudtam megnyitni csak futtatni,szerencsére nekem van fönt malwarebytes iz segített a trójait kiírtani.Sajnos a faló beleír a regiszterybe ,ez okozza a nagyobb gondot.Ha feltudsz menni a netre én ezzel a két progival javítottam a sérült fájlokat reimpage repair,fixit center utána pendszervisszaállítás.A malwarebytest csökkentett módban kell elindítani úgy hogy a rendszervisszaállítást előtte kikapcsolod.Az én virusom trojai fakealert.
6/6 A kérdező kommentje:
Kösszii :) már megoldottam :) rendszervisszaálítással eltakarodott :D
2011. aug. 1. 12:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!