Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Létezik olyan egyáltalán,...

Létezik olyan egyáltalán, hogy emailcím feltörés? (én itt konkrétan yahoo címre gondolok), de akár mást is.

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 17:08
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
hogyne létezne? de most komolyan gondolod, hogy majd ide leírja bárki is ennek a menetét? :)
2011. jún. 28. 17:31
 2/7 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló!

Kérlek idézd be azt a részt, ahol én azt kértem, hogy írjátok le ennek a menetét!

A kérdésem csupán csak ennyi. Olvasni mindenhol, hogy segítséget kérnek ilyen ügyben, de konkrét és használható választ senki sem tud adni. Valószínűnek tartottam, hogy akkor nincs is. Az egyik ismerősöm is váltig állítja, hogy ő feltörte valakijét. Nem hiszek neki. Ennyi az egész... (mivel nem is ért ő sem az ilyesmihez-szerintem-.)

2011. jún. 28. 17:36
 3/7 bp1985 ***** válasza:
100%
Szerinted ha a nasa, meg az fbi szerverét feltörik, akkor egy yahoo email cím feltörése meddig tart? Ha értesz hozzá, legalább 2 perc. De ha közbe megiszol egy kv-t, akkor 5. Persze hogy fel lehet, viszont azért nem írják le, mert senki nem fog senkinek segíteni. A hacker, ill cracker se más tudásából él, hanem a sajátjából.
2011. jún. 28. 18:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó..,de egy átlag ember, nem Hackerre gondoltam, az nem tud csak úgy feltörni egy emailcímet.
2011. jún. 29. 19:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Amúgy nem tudom, mire vélni ezeket a kioktató válaszokat. Talán nem voltam elég világos nem Hackerekre gondoltam..azok normális, hogy megtudják csinálni!
2011. jún. 29. 19:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
figyelj bárki lehet hacker akinek van affinítása és kreatívítása különböző programnyelvek elsajátításához. nagyon sok hacker-nek nincs programozói végzettsége. ha az ismerősöd még egy-két alap programnyelvhez sem ért akkor valószínűleg kamuzott, de nem elképzelhetetlen
2011. jún. 30. 19:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Kösz, ment a pont. Valószínű kamuzott. Nő és olyan számítógépzseni, mint én :))
2011. jún. 30. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!