Az egyre fogyatkozó partnerek feltörés miatt lehetnek? (Lent! )
Figyelt kérdés
MSN-ről lenne szó. Észrevettem, hogy megfogyatkozott a partnereim száma, én nem töröltem le senkit, és senki nem mondta nekem, hogy ő letörölt volna engem, nem vesztem össze senkivel. Előfordulhat, hogy valaki feltörte az msn-emet, és letörölgeti a partnereimet? Légy szíves válaszoljatok! Köszi a segítséget!2011. márc. 19. 15:52
1/6 anonim válasza:
Nem feltörték, hanem legfeljebb rájöttek a jelszavadra... Lekéne már szokni erről a feltöréses szövegről.
2/6 A kérdező kommentje:
Rájöttek a jelszavamra, ami azt eredményezi, hogy beléphet más is az msn-emre, magyarán feltörték, nem?
Szerencsétlen! -.-"
2011. márc. 19. 16:18
3/6 Egerecske válasza:
Ha olyan jelszavad van/volt h autó, papa, mama , wc-kefe, nos ez esetben , kitalálták. Főleg ha az e-mail címedhez hasonló a jelszavad. A törés dolgot meg valóban felejts el, igaza van az előttem szólónak.
4/6 anonim válasza:
nem.. ha feltölrik, akkor a gépedről származó vmilyen információból visszafejtve szerzik meg a bejelentkezési adataidat, vagy magán a gépen visszamaradt infókból... amúgy meg csak kitalálták...
olyan jelszó kell, ami lehetőleg 6-7 karakter hosszú, van benne legalábbb! egy nagy betű és egy szám...
5/6 A kérdező kommentje:
Már megoldódott a probléma. De nem mama, papa, baba volt idáig se a jelszavam, egy angol szó, és a családom egyik tagjának a születési éve, tehát nehéz volt a jelszó.
Köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 20. 10:03
6/6 anonim válasza:
Egy angol szó, és egy évszám nem nehéz. Az, hogy "HwR68ZtR4o", na ez már nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!