Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Wifi feltörés a szerelem miatt?

Wifi feltörés a szerelem miatt?

Figyelt kérdés

Na mielőtt lehurrogtok, hogy csak kifogás... Hátnanem! Lényeg, hogy szeretném megkérni a barátnőm kezét. Tömb lakásba laknak, alattuk laknak pontosan a nővéremék, náluk a kisszobába lehet fogni a barátnőmék wifi jelét maximumon. Szeretném átírni a hálózat nevét, egy-két szavas megkérésre.

Azért nem az ő gépükön megyek fel a routerre, mert a barátnőm öccse szobájába van, aki egy hatalmas kocka, ki nem mozdulna onnan. Amikor én ott vagyok lehetetlenség bejutnom, még azt sem tudom mondani, hogy hadd nézzek meg valamit, mert több gép van a lakásba, esélyem nincs oda bejutni. Szóval van-e valami viszonylag nem bonyolult módszer ennek a feltörésére?

WPA2-PSK (DigiNet)

2011. febr. 4. 20:02
1 2
 1/13 anonim válasza:
miért nem kéred meg "klasszikus módon" a kezét? ezért nem érdemes feltörni semmit. :)
2011. febr. 4. 20:05
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem erről mondj le, WPA2-PSK feltörése nem olyan egyszerű. +utána a router jelszavát is meg kéne szerezned.
2011. febr. 4. 20:07
 3/13 A kérdező kommentje:
a router jelszava admin, admin azt tudom mert az enyém volt.
2011. febr. 4. 20:09
 4/13 A kérdező kommentje:
Klasszikus módon akartam, csak valami speciálisat akarok, amire nem számít. Most mondhatjátok, hogy nem fogja észrevenni, de észre fogja, mert minden reggel ő az első aki felmegy a netre, ha lekapcsol, mert volt már olyan, vissza tud menni rá.
2011. febr. 4. 20:11
 5/13 A kérdező kommentje:
A WEP-et könnyű akkor? benéztem?
2011. febr. 4. 20:12
 6/13 czibles ***** válasza:

nem csak arról a gépről lehet bemenni a routerba, amelyik az öccse szobájában van...

problémád máris megoldódott...

2011. febr. 4. 20:36
 7/13 P.O.C. ***** válasza:
100%

Így van.

Szóval marad a gyűrű, és a féltérdre ereszkedés. :P

2011. febr. 4. 20:37
 8/13 A kérdező kommentje:
Háááthát... njolvan!
2011. febr. 6. 10:55
 9/13 DannyZuko ***** válasza:
ha tudod a jelszavát akkor mit akarsz feltörni? Fogj egy laptopot vagy egy wifis mobil és csatlakozz rája... aszt írd át. Megjegyzem, ha megváltoztatod a hálózat nevét, akkor mindenki aki rajt volt repül, mivel ujraindítás kell, h az új hálónév életbe lépjen és utána ujra kell csatlakozniuk, mivel az autómata csatlakozás nem fog menni, mivel az az eredeti névhez volt konfigolva...
2011. febr. 16. 13:14
 10/13 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy repül. Az a jó, mivel akkor újra kell csatlakoznia és látja az új nevet. Amúgy csak a barátnőm csatlakozik rá wifin keresztül. És nem tudom a jelszót, honnan tudnám...
2011. febr. 16. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.