AVG az jó vírusírtó?
Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 11:01
11/26 anonim válasza:
Nekem a négymagos proci meg a RAID0 mellett nagyon bevált, nem fogja a gépet. Egymagosra viszont nem raknám rá.
12/26 anonim válasza:
Nekem is egymagos gépem van, Pentium 4-es, Win 7-tel. Egyáltalán nem zabálja az erőforrásokat.
13/26 Zolush válasza:
Igen nagyon jó.Én csak ajánlani tudom.Nekem is a 2011-es verzió van meg.Nagyon jó és megbizható...Próbáld ki megéri!:)
15/26 anonim válasza:
NA FiGYU!Az AVG szerintem szar lassítja nagyo a gépet néha le is fagyasztotta nekem!Ajánlom bármeklyik Eset-tet és szedd le hozzá a T-nod user and password finder-,így a legújabb nodot kapod naponta 2-3 alkalommal frissíti is!
16/26 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Elég gagyi egy cucc. Az Avast jobban bejött. Bár már jó ideje Linuxot használok, oda meg Ti. nem kell vírusírtó, meg olyan nagyon komoly gép.
17/26 Torpetipi válasza:
Sajnos az AVG, csak 3 betű.
18/26 anonim válasza:
Nekünk 3 számítógépen ment AVG Free éveken át, sajnos többször mentek a gépek csődbe miatta, mert beengedi a vírusokat...
Tavaly új gépeket vettem, erre már AVAST-free-t tettem és szerintem sokkal jobb!!!!
Azért is az Avast mellett döntöttem, mert sok véleményt elolvastam, számtech-szakemberek szerint is ez sokkal megbízhatóbb!...
19/26 anonim válasza:
Nekem se jött be annyira. Microsoft Security Essentials vagy AVAST (Ha ingyenes kell!)
20/26 anonim válasza:
Nekem mindig Antibiotikumot ír fel az orvos, de majd megkérdezem tőle hogy ez mennyire jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!