AVG az jó vírusírtó?
Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 11:01
1/26 anonim válasza:
De még mennyire! A 2011-es verzió főleg, nem zabálja a gépet, csendben elvan magában, ha gáz van, riaszt, semmi gond nincs vele. Csak ajánlani tudom.
2/26 anonim válasza:
nekem nagyon lassította a gépet, most az avast-ot használom ez jobb szerintem.
4/26 anonim válasza:
Ha van alá vasad, akkor jó. Nekem nagyon lassított indításkor, ezért visszatértem Avasthoz.
5/26 anonim válasza:
Néz szét,hogy mennyire "jó" az AVG.. Én nem csak azért nem ajánlóm,mert lassít :)
6/26 anonim válasza:
11:55: Hehe, nyilván a konkurencia honlapjáról kell megnézni, hogy egy adott valami mennyire jó. Facepalm.
7/26 anonim válasza:
2 napig próbáltam, nem jött be.
Ajánlom: Avast, ESET Smart, Microsoft Sec. Essentials-t
8/26 anonim válasza:
Eset Smart security 5! Azt használom nem kér licenszkódot, ingyenes akármeddig!!! Le lehet tölteni, BÉTA verzió! ingyenes akármeddig!!!
9/26 anonim válasza:
egy darab sz*r, egy ideig jóé megy aztán zabálja a memóriát. akkor inkább már avastot rakj fel vagy avirát
am meg a kaspersky internet security a legjobb amit eddig használtam (komolyan)
10/26 rondakutya válasza:
Idegesítő hülyeségei vannak. Indulásnál bosszantóan fogja a gépet és nem is olyan nagyon jó mint gondolnád. Bár szerintem egyik vírusirtó sem tud sokkal többet mint a másik. Ezért azt javaslom próbálj ki párat amelyik a legkevésbé tudatja veled, hogy működik ( tehát nem lassítja a gépet és nem is szól folyton a pofádba minden hülyeségért) Na azt válaszd. Szerintem egyik ESET lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!