Hogy a francba lesz vírusos a gépetek?
Figyelt kérdés
Nekem soha semmi bajom! ESET (ESS) van sg.hu megoldással és soha semmit nem jelez :) Nem értem ti merre császkáltok neten, hogy vírusosak lesztek xDD2011. jún. 3. 15:56
1/10 anonim válasza:
Attól, mert nem jelez a vírusírtó lehet vírusos a géped. Az a jó vírusírtó, ami hangos, és minden 10- oldalnál jelez, nem az, ami halk és soha sem jelez!
2/10 A kérdező kommentje:
Át szoktam nézni más védelmi programokkal is, de soha semmit nem észlelnek.
2011. jún. 3. 16:15
3/10 anonim válasza:
Az egyetemi hálózatról egészen cseles kis vírusokat lehet összeszedni, és hiába nem jelzett nekem sem az ESET soha, mégis összeomlott a gép egy éve. (Persze utólag a fene se tudja, akár hardver hiba is lehetett, bár újratelepítés óta azért még működik.)
4/10 anonim válasza:
Kisebb koromban amikor meg uj voltam a szamtech vilagaban, NOD32-t hasznaltam, es amikor kijott a szerelo, tobb, mint 9000 virust talalt (OVER 9000!!!, de amugy viccen kivul is :D).
Azota meg nem nezek olyan weboldalakat, amik nem megbizhatoak, es egyaltalan nincs virusirtom, megis virusmentes a gepem
5/10 anonim válasza:
Nekem sincs soha vírus a gépemen, három éve van ESET a gépemen. Csendben dolgozik a háttérben, ez a feladata.
6/10 anonim válasza:
Nekem sincs gondom vírusokkal, mert van egy jó tűzfalam, és tudom, mikor mit csinálok, a vírusirtónak semmi dolga, ezért csak tessék-lássék egy avast megfér a gépemen...
Ami vírusom eddig volt, azt én engedtem be, nem a program, hanem a USER hibája volt (valamikor a kezdetekben).
7/10 anonim válasza:
Nekem szintén nincs gondom,soha se volt vírusom.ESS-t használók szintén.
8/10 anonim válasza:
Kedves kérdező! Már olyan oldalakról is lejönnek a vírusok amelyekre nem is gyanakszunk! Lehet az is, hogy a kezdőlapodről már le is jött egy kémvírus! A kémvírusokat nem találja meg a sima vírusírtó, ahhoz kémvíruskereső program kell! Egyébként meg olyan vírus is van amit a NOD32 nem ismer fel ezért nem jelez! Az Internet Explorer mappájában próbáld meg kitörölni a:hmapi.dll nevü fájl-t és ha visszamásolja magát akkor az vírus!!! A NOD32 nem látja! Lehet, hogy a te gépeden is van pár vírus! Futtasd le a SUPERAnti Spyware professional programot! És kiváncsi vagyok hogy mennyit fog találni!
9/10 anonim válasza:
Ha Facebookon fent vagy, akkor ne csodálkozz, onnan aztán dől be a millióegy vírus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!