Mi történt az Avastal?
Figyelt kérdés
Letöltöttem az avastot kb 20 napja,2-3 napja regisztráltam,és most kb 5 perce ezt írta:Az Ön Avast! Free Antivírus előfizetése lejárt.Ez azt eredményezi,hogy a továbbiakban semmilyen frissítést sem tud letölteni.
Mit tegyek? segítsetek légyszi!
2011. máj. 3. 21:39
1/7 anonim válasza:
Regisztráld újra.Ha nem segít,töröld le és telepítsd újra fel.
2/7 anonim válasza:
Az ingyenes progiknál is el kell fogadni a licenszet (pl. Adobe és sok más), talán ezt elfelejtetted bejelölni. És azt is, hogy saját otthoni gépedre kell, nem üzleti célra. Olvasd el: [link]
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget,letöröltem,újratelepítettem,újra regisztráltam.
Az lehet gond,hogy pendriveről tettem rá a gépemre az avast telepítőjét?Pendrivera is én tettem fel az avastot,és a szoftverbazis.hu-ról töltöttem le.
2011. máj. 3. 22:10
4/7 A kérdező kommentje:
Egyébként hasznos választ adtatok köszi :D
2011. máj. 3. 22:11
5/7 anonim válasza:
A telepítés szempontjából mindegy,hogy min van a telepítő fájl.
6/7 anonim válasza:
Origo szoftverbázissal néhányszor már megjártam, sérült fájlt töltött le, nem lehetett telepíteni. Jobb ez a Letöltés Prim.
7/7 anonim válasza:
download.com vagy saját, hivatalos oldal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!