Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi a baj az Avastal?

Mi a baj az Avastal?

Figyelt kérdés

Avast 5.1.889-es verziot hasznalok melette Spyware Terminator Malware Bytes Antimalvare-t es Comodo tuzfalat.

Ma mgsem akar frisulni az Avast annak dacara hoy kezileg is probaltam azt irja ki hogy mar frissitve volt de vegul megis latszik hogy az adatbazis nem frissult.Ezt az avast is irja.Rendszertolteskori elles kereses valamint Spyware Terminator es Malarebytes lefutatasa sem talat semmi gyanuat eltekntve egy ket trace sutitol.Hogyan tudnam leelenorizni hogy megsincs trojaim vagy virusom?

2011. febr. 18. 21:56
 1/4 anonim ***** válasza:

A COMODO-ban biztosan nem blokkoltad? Akár véletlen?

Malwarebytes'-t nem felejtetted el frissíteni keresés előtt? Teljes vizsgálat volt? Csökkentett módban volt?

Mikori az adatbázisa az avast!-nak (mióta nem frissít)? Elég, ha az adatbázis verzióját írod le, abban benne van a dátuma is.

Spyware Terminator naprakész volt vizsgálatnál? Azzal is teljes vizsgálatot végeztettél?

Futtasd még szerintem az ESET Online Scanner-t is:

[link]

Ha nem IE-t használsz, le kell tölteni egy segédprogit. De mindent ki fog írni. Ja, vizsgálat előtt ad ki beállítási lehetőségeket. Ott a további beállításoknál be kell pipálni a veszélyes alkalmazások keresését!

2011. febr. 18. 22:55
 2/4 A kérdező kommentje:

Koszi a a valaszt.Vaklarma volt szerencsere vagy a netkapcsolat volt rosz de az is lehet hogy a frisites szerverrel voltak gondok.

Ma regel frisitet.A Spyare terminator frissitve volt es utanna kerestem csoentett modban vele az eredmeny egy trace suti.Malvarebytes frissites es cskentett modban kereses:Semmit nem talalt.Az Emsisoft Anti Malware talalt sutiket es egy veszelyes trojait egy jatek progiban amit mar reggeben futatttam.Szoval ugy nez ki minden rendben van.Az Avast februaur 12. adatbazis nem ohajtotta frissiteni de ma reggelre sikerult neki.

2011. febr. 20. 00:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Az online scanner tisztitt is vagy csak jelez?
2011. febr. 20. 00:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Tisztít, ha bent hagyod a pipát.
2011. febr. 20. 11:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!