Avast hiba mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
nem tudom frissíteni az avastot mert azt irja ki hogy nincs kapcsolat a szerverrel. És amikor beirom hogy [link] nem hozza be az oldalt hanem egy hibaüzenet jön ki hogy a kiszolgáló nem található ez miért van? és az avastom jelenleg 2008-as verziójú és elkéne már a frissítés!Segítsetek hogy ez miért lehet!2011. ápr. 29. 13:53
21/30 anonim válasza:
Eset smart security nálam ez van(tört) eddig semmit se engedett át(tudtommal)
22/30 anonim válasza:
Utolsó!Én is eddig tört Esetet használtam de átengedett egy csomó vírust amik miatt újra kellett rakni a gépet,de azóta is Esetet használok de most újságkkódóst.
23/30 Tudakozó válasza:
AVG-t semmi féle képpen ne használj!
Nekem tönkre tette a gépem át engedett pár trójait.
24/30 A kérdező kommentje:
nem is akartam AVG-t hasznélni de azért kösz a tanácsot
az eset ingyenes?
2011. máj. 4. 19:36
25/30 A kérdező kommentje:
ja és megnéztem az eset oldalát sem hozza nekem :(
tudod a virus miatt:(
2011. máj. 4. 19:38
26/30 anonim válasza:
Eset Online Scannere ingyenes, NOD és ESET Smart Security nem. A trójai letiltotta minden védelmi szoftver szerveréhez a hozzáférést, csak a Portable használható. Másik gépről töltsd le pentdrive-ra és azzal írtsd le.
27/30 A kérdező kommentje:
mért kell másik gépről ez nekem is bejön akkor miért?
2011. máj. 5. 17:10
28/30 A kérdező kommentje:
leszedtem felraktam de hogy kell vele kerestetni?
2011. máj. 5. 17:26
29/30 anonim válasza:
írj e-mailt és segítek letörölni a vírusokat !! [ andor-@hotmail.com ]
30/30 A kérdező kommentje:
kösz mindenkinek kiment a virusom az avast professional 4.8-al!a memóriából is!
2011. jún. 1. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!