Avast hiba mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
nem tudom frissíteni az avastot mert azt irja ki hogy nincs kapcsolat a szerverrel. És amikor beirom hogy [link] nem hozza be az oldalt hanem egy hibaüzenet jön ki hogy a kiszolgáló nem található ez miért van? és az avastom jelenleg 2008-as verziójú és elkéne már a frissítés!Segítsetek hogy ez miért lehet!2011. ápr. 29. 13:53
11/30 anonim válasza:
Most ez a VIPRE Rescue ez olyan program akár az avast mármint felépítésben,vagy ez ilyen mini?
12/30 A kérdező kommentje:
a vpire secure oldalat sem nyissa meg!
2011. ápr. 29. 18:09
13/30 A kérdező kommentje:
és ez a virus más bajt is csinálhat?
2011. ápr. 29. 18:11
14/30 anonim válasza:
Egy tanácsom van:senki se használja a Vipre-t,az AVG-t,vagy akár az avast!-ot,mert egyik sem vált be,6 trójai volt a gépemen!181 vírus!A vírust,kedves kérdező nem azért találták ki hogy tönkretegyék a géped,hanem adatszerzés céljából.Ám ez a gép tönkretételével is járhat.A vírus nekem már tönkretette a fél C meghajtót!Használj szerintem Avirát,nekem ez van most.
15/30 anonim válasza:
Ugye csak viccelsz, az Avira sokkal gyengébb mindegyik vírusirtónál.A VIPRE egy nagyon jó vírusirtó, gondolom te warez verziót használsz(már miért is ne?) és az egyértelműen beszed minden vírust.Én 3 éve használok VIPRE-t és eddig 1 vírust engedett be, de az se volt nagyon káros a gépre.
16/30 A kérdező kommentje:
a portable virusirtó az avastnak milyen verziójú?
2011. ápr. 30. 08:35
17/30 A kérdező kommentje:
ugyértem 2010 2011...
és kéne egy ingyenes link az avast portable letöltéséhez ami nekem is bejön mert én sehol sem találtam hozzá ha lehet ne legyen régi mert nem tudom frissíteni
2011. ápr. 30. 08:52
18/30 A kérdező kommentje:
mit csinálhat egy trójai virus ha egy winrarba be van tömöritve?kérlek válaszoljatok !
2011. máj. 2. 13:13
19/30 anonim válasza:
Még ma feltöltöm Neked egy külső oldalra a Microsoft kártevő-mentesítőjét, hogy eltávolítsa azt a fránya kártevőt, ami kiiktassa a vírusirtók oldalát.
20/30 A kérdező kommentje:
ok ird le hova kösz
2011. máj. 2. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!