Avast hiba mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
nem tudom frissíteni az avastot mert azt irja ki hogy nincs kapcsolat a szerverrel. És amikor beirom hogy [link] nem hozza be az oldalt hanem egy hibaüzenet jön ki hogy a kiszolgáló nem található ez miért van? és az avastom jelenleg 2008-as verziójú és elkéne már a frissítés!Segítsetek hogy ez miért lehet!2011. ápr. 29. 13:53
1/30 anonim válasza:
2/30 A kérdező kommentje:
ezeket sem hozza be akkor most mit csináljak?
2011. ápr. 29. 14:01
3/30 anonim válasza:
Hajtsd végre a "Ha nem" utáni részt, azaz röviden vírusirtást, vagy ha nem boldogulsz, akkor újratelepítést.
4/30 A kérdező kommentje:
most vizsgáltatom át a gépet!
2011. ápr. 29. 14:06
5/30 A kérdező kommentje:
1 hónapja volt ujratelepitve megint kéne?
2011. ápr. 29. 14:08
6/30 A kérdező kommentje:
mi az hogy portable vírusirtó?
2011. ápr. 29. 14:12
7/30 anonim válasza:
Olyan, amit nem kell feltelepíteni, csak ráteszed a pendrive-ra, rádugod a gépre, és rögtön futtatható. Azt hiszem az Avast-nak is van ilyen verziója, nézz utána.
8/30 anonim válasza:
Ez a Conficker, ez blokkolja az oldalakat.Itt egy kis leírás az Eset.hu oldalról:
"Sok esetben módosítja a rendszer host fájlt, általa fontos webcímek (pl. antivírus weblapok) elérhetetlenek lesznek."
9/30 anonim válasza:
ezt szed le Ingyenes VIPRE Rescue vírusirtó
Az ingyenes, telepítést nem igénylő, parancssorban futó vírusirtó és kémprogram eltávolító segítségével a fertőzött számítógép teljesen megtisztítható, majd újraindítást követően újra tisztán használható.
10/30 anonim válasza:
Ne is próbálkozz az avast!-tal,mert átengedett nekem vírust,úgyhogy szerintem mással próbálkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!