Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Vírus van a gépemen, és nem...

Vírus van a gépemen, és nem tudom, hogy mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hali! Vírusos a gépem, de valami érdekes vírus lehet ez! Amikor alvó állapotba kapcsolóm(hibernálás) és visszajövök, kéri a jelszavamat(ez természetes, én állítottam be így) és amikor beírom, nem csinál semmit, csak ott áll magába! De ha újra megnyomom a holdat, akkor elkezd dolgozni, belép a fiókomba, mutat mindent és ki is jelentkezik! Egyszerűen, már megőrülök ettől! Továbbá, lassú a gép észleltem a vírust már régebben, de ma már olyanokat csinál, hogy: megnyitok egy programot, és lefagy(pl:inernet explorer, sőt van olyan amikor a vírusirtó is le fagy rajta! Az Advanced system Care 3 program, az is lefagyott, 9 hibát talált a kémprogramoknál, ment a kövire, és lefagyott!

Mindent lassabban csinál, és ha el is indítok rajta valamit lassú, meg áll de a gép nem dlgozik! Továbbá, amikor mr képernyővédő be is jön(buborékokat fúj be) megmozgatom az egeret áll a háttér, dolgozik 1-2 másodpercet, és ennyi! Nem csinál semmit! Avast van rajta meg a SUPER Anti Spyware program! Töbieknek: Mivel az AVAST nem használt leszedtem, a NOD32-t de eddig az sem talált semmit! Iegesít, hogy folyton lefagy, és újra kell indítnaom! Ha megformázom a mrevlemezt, akkor az operációs rendszert is le szedi róla? Vagy egy rendszervissza állítás az segít? kár milyen programit is nyitok, meg a gép lassú, lefagy és nem dolgozik! Mit tegyek? S.O.S!!!

2011. ápr. 25. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:

nem biztos, hogy vírus, de azért futtasd le ezt is:

[link]

Ha újratelepíted a rendszert akkor az mindent töröl, visszaállítás nem törli a vírust.

2011. ápr. 25. 13:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Más megldás nincs? Én már nem akarok több ilyen védő programot rárakni! Össze fognak akadni! Más megoldás nincs?
2011. ápr. 25. 13:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát én NOD32-t nem rakok a gépemre! Ráraktam, és onnantól az egész gép vacakolt! Nagy nehezen leszedtem, azóta mafgához tért, elkezdtem futtatni a SUPER Anti Spyware programot eddig 10 Adware tracking Cookie-t talált!
2011. ápr. 25. 14:04
 4/6 anonim ***** válasza:

A Malwarebytes' nem fog összeakadni az ESET-tel, mivel nincs állandó védelme.

De az ESET-et ki is kapcsolhatod a Malwarebytes' futtatása idejére!

2011. ápr. 25. 14:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Honnan szedted le ezt a NOD-ot? A gyártó szervere az egyedül megbízható. www.eset.hu

A Google keresője tele van "NOD-nal", csak ezek hamisak.

A másik: sütik (cookie) ennyi bajt nem okoznak, komolyabb ott a gond. Próbáld meg ezt az Online Scannert lefuttattni. Szerintem minimum trójai ménes ez, vagy Conficker. [link]

2011. ápr. 25. 16:47
 6/6 anonim ***** válasza:
ez kell ide ez mindent leszed és nem kell telepíteni [link]
2011. ápr. 25. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!