Mi lehetett ez? Tényleg vírus?
Figyelt kérdés
Az előbb Google.com-on képeket nézegettem(apiculture kulcsszó-ra kerestem), ráklikkeltem 1 képre s behozta a képet de a háttérben behozta a My Computer-t és kicsi piros háromszögben fehér X-el irta mindegyiknél hőgy 1 virus(es) found. S alig engedett kilépni. Mi lehetett ez? Tényeg vírus?2011. ápr. 20. 15:14
1/4 A kérdező kommentje:
Elindított egy víruskeresőt is(Win Vista design) és folyamatosan növelte a vírusok számát.Majd kérte, hogy valami upgrade-et töltsek le de azt leállítottam. Avira meg csak sípolt h TR.
2011. ápr. 20. 15:18
2/4 anonim válasza:
Csinálj egy vírusirtást, ha találsz vmit akkor töröld, vagy rakd karanténba. Meg tegyél fel egy tűzfalat, ha nincs.
3/4 A kérdező kommentje:
Avira! nem talált vírust. Spybot-tal is átnézetem, legyen biztos.
2011. ápr. 20. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!