Egy vírus miatt újra kellett rakni a gépet, be se lehetett kapcsolni.Csak az a baj, hogy egy csomó minden elveszett ami nagyon fontos.Hogy lehetne visszaállítani vagy valami?
Megpróbálhatsz ráfuttatni egy adatvisszaállítót. Nagyon kevés fájlt fog találni. A keresésnél a mélykeresés opciót kell választani, ennél a magyar nyelvű proginál>>>
Ha esetleg talál valamit, azt külső eszközre, pl pendrive-ra állítsd vissza, utána vissza a vinyóra...
ps.: Ezért kell két particiót csinálni! Egy rendszer, egy adat. Ha újra kell húzni a gépet, az adatok így megmaradnak.
Ha arra a vinyóra telepítettél vissza, amin az adatok voltak, akkor ez most nem éppen "szerencsés" helyzet...
Késő bánat, de:
A vinyót egy tiszta operációs rendszerbe beteszed, lemented, amit kell és utána újratelepíted.
Így az adatmentés valószínűsége szinte nulla.
Nem tudom, h mennyire irkalltal ra mar adatot, de nekem, mikor a 80 Gb-os vinyomra felraktatm xp-t es rajottem, h kellett volna 1-2 file meg ujrarakas elottrol, ez a progi istenien visszaadta az adatok 95%-at.
Power Data Recovery
egyszeru, konnyen kezelheto, persze ez masik oprendszeren keresztul tortent, mig az aktualis vinyo slave-ben volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!