Mit tud csinálni a trójai ha a memóriában van?
Figyelt kérdés
nod 32 vel átvizsgáltam a gépet és sztem ki is csinálta de a memmóriában lapuló trója it is? ha nem akkor mit tud csinálni az a trójai a memóriába ?2011. ápr. 5. 13:59
11/17 A kérdező kommentje:
de valaki tudja hogy az a végtelen ciklusos az igaz hogy tovább fertőződik ez igaz? nem tom ki és mikor irta de nézzétek meg azt ott pontosabb. ha ujratelepítem az op. rendszert akkor nem lessz ott a trójai ? felháborító hogy ilyen szemét vírusok vannaak és miattuk kell idegeskednem
2011. ápr. 6. 22:33
12/17 anonim válasza:
A trójai hátsó kaput nyit és minden más fertőzést beenged a gépedre, a végén nemcsak a netre nem tudsz majd felmenni (letilt a szolgáltató szervere), de ráadásul előbb-utóbb a hardverek is tönkremennek. Egyszóval le kell szedni. Ha újrateszed a Windows-t, akkor futtass le pl. egy Kaspersky vírusirtót is és teljesen tiszta telepítés legyen. Másként nem szabadulsz meg a trójaitól.
13/17 anonim válasza:
Veszélyek enciklopédiája.
14/17 A kérdező kommentje:
100 kártevőt talált és 100 fájlt megtisztitott amibe volt a kártevő.ebbe a 100 ba bennevan a trójai is ? a végén egy mappa helyet dobott fel és a törlést választottam. a másik választás a kihagy volt és igy a törlést választottam. ez lehetett a trójai ?
2011. ápr. 9. 13:28
15/17 anonim válasza:
Milyen mappát törölt? Mi volt a neve?
16/17 anonim válasza:
Írd le erre a címre a gondodat, tudnak segíteni neked.
17/17 A kérdező kommentje:
hát hogy milyen mappát törölt azt én nem tudom. valószinü hogy másik op rendszeren volt ez. ezen 4 op rendszer van öszsz.
2011. ápr. 12. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!