Mit tud csinálni a trójai ha a memóriában van?
Figyelt kérdés
nod 32 vel átvizsgáltam a gépet és sztem ki is csinálta de a memmóriában lapuló trója it is? ha nem akkor mit tud csinálni az a trójai a memóriába ?2011. ápr. 5. 13:59
2/17 anonim válasza:
A memória elég tág témakör. Most konkrétan a RAM-ra gondolsz?
A RAM csak addig tud adatot tárolni, amíg áram alatt van. Kikapcsolással a tartalma elvész.
3/17 A kérdező kommentje:
konkrétan hogy milyen memóriában azt nem tudom csak jelzett a nod hogy ott van trójai de nem volt időm leszedni mert el kellett mennem. gépet kikapcsoltam. ez volt.
2011. ápr. 5. 14:10
4/17 anonim válasza:
5/17 anonim válasza:
Futtass le egy Kézi inditású ellenőrzést, ha megtalálja és feldobja a vörös ablakot, megkérdezi, mit tegyen vele, rakasd karanténba. Ott már nem tud kárt okozni.
6/17 A kérdező kommentje:
ezen egyéni ellenörzés van. vagy valami egyéni vizsgálat.
2011. ápr. 5. 19:01
7/17 A kérdező kommentje:
De most hogy visszagondolok karanténba helyezve ezt is minha láttam volna. ilyen lehet hogy automatikusan karanténba rakja ? ha letörlöm a nod ot akkor nem szabadul ki ? mert most azon vagyok hogy töröljem a nod-ot mert nagyon lassú a gép.
2011. ápr. 5. 19:06
8/17 anonim válasza:
Ha a memóriában van akkor több helyen is fut. Amint egyet kiiktatsz a többi másolat újra visszaállítja a kiiktatottat vhol máshol. Ugyanígy amint a vinyóról egyik fileját törlöd a memóriából megfertőzhet más filet. Szal kezdésnek Vírusmentes környezetből kéne a keresést indítani. Ha nincs szerencséd akkor egy végtelen ciklusba futsz.
9/17 anonim válasza:
Ez a megoldás.
1. Kapcsold ki a Rendszer-visszaállítást.
2. Inditsd újra a gépet.
3. Ereszd rá a NOD-ot.
4. Karanténból nem tud kiszabadulni soha a trójai.
5. Inditsd újra a gépet.
6. Kapcsold be a Rendszer-visszaállítást.
10/17 A kérdező kommentje:
én most eltévedtem. a nod a mappákat, fájlokat elenőriz. akkor hogy kerül oda a ram? 128 mb ram om van össz. elfér rajta a trójai ? lassithatja a gépet ?
2011. ápr. 6. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!