Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mit tud csinálni a trójai ha...

Mit tud csinálni a trójai ha a memóriában van?

Figyelt kérdés
nod 32 vel átvizsgáltam a gépet és sztem ki is csinálta de a memmóriában lapuló trója it is? ha nem akkor mit tud csinálni az a trójai a memóriába ?
2011. ápr. 5. 13:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
futni, kártékonykodni
2011. ápr. 5. 14:03
 2/17 anonim ***** válasza:

A memória elég tág témakör. Most konkrétan a RAM-ra gondolsz?

A RAM csak addig tud adatot tárolni, amíg áram alatt van. Kikapcsolással a tartalma elvész.

2011. ápr. 5. 14:06
 3/17 A kérdező kommentje:
konkrétan hogy milyen memóriában azt nem tudom csak jelzett a nod hogy ott van trójai de nem volt időm leszedni mert el kellett mennem. gépet kikapcsoltam. ez volt.
2011. ápr. 5. 14:10
 4/17 anonim ***** válasza:

Szinte biztos, hogy a nod az operatív tárra(RAM) gondolt. Minden amit futtatsz az oda töltődik be.

Sok mindent tud csinálni, pl figyeli a billentyűzetleütéseidet és elküldi valakinek/valahova.

Bővebben:

[link]

[link]

2011. ápr. 5. 14:21
 5/17 anonim ***** válasza:
Futtass le egy Kézi inditású ellenőrzést, ha megtalálja és feldobja a vörös ablakot, megkérdezi, mit tegyen vele, rakasd karanténba. Ott már nem tud kárt okozni.
2011. ápr. 5. 16:38
 6/17 A kérdező kommentje:
ezen egyéni ellenörzés van. vagy valami egyéni vizsgálat.
2011. ápr. 5. 19:01
 7/17 A kérdező kommentje:
De most hogy visszagondolok karanténba helyezve ezt is minha láttam volna. ilyen lehet hogy automatikusan karanténba rakja ? ha letörlöm a nod ot akkor nem szabadul ki ? mert most azon vagyok hogy töröljem a nod-ot mert nagyon lassú a gép.
2011. ápr. 5. 19:06
 8/17 anonim ***** válasza:
Ha a memóriában van akkor több helyen is fut. Amint egyet kiiktatsz a többi másolat újra visszaállítja a kiiktatottat vhol máshol. Ugyanígy amint a vinyóról egyik fileját törlöd a memóriából megfertőzhet más filet. Szal kezdésnek Vírusmentes környezetből kéne a keresést indítani. Ha nincs szerencséd akkor egy végtelen ciklusba futsz.
2011. ápr. 6. 11:19
 9/17 anonim ***** válasza:

Ez a megoldás.

1. Kapcsold ki a Rendszer-visszaállítást.

2. Inditsd újra a gépet.

3. Ereszd rá a NOD-ot.

4. Karanténból nem tud kiszabadulni soha a trójai.

5. Inditsd újra a gépet.

6. Kapcsold be a Rendszer-visszaállítást.

2011. ápr. 6. 21:32
 10/17 A kérdező kommentje:
én most eltévedtem. a nod a mappákat, fájlokat elenőriz. akkor hogy kerül oda a ram? 128 mb ram om van össz. elfér rajta a trójai ? lassithatja a gépet ?
2011. ápr. 6. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!