A CCleaner nevű program minden "piszkot" eltávolít a gépről, ami nem oda való?
Figyelt kérdés
De vírust gondolom nem töröl?!
Köszi a választ!
2011. márc. 28. 15:44
1/8 anonim válasza:
Nem fölkapni a vizet, de a CCleaner az csak parasztvakítás. Nem csinál az igazából semmit a gépen ,igaz ,ebből kifolyólag kárt sem .Ha ez olyan jó lenne ,akkor már pl a Win7 alapból tartalmazná.De erről szó sincs.
2/8 anonim válasza:
Nem, nem távolít el minden piszkot, főleg nem a vírusokat.
Nem, nem parasztvakítás, és vírusirtót sem tartalmaz a Win7, ezek szerint vírusok/vírusirtók sem léteznek.
Kopp.
3/8 anonim válasza:
Illetve léteznek, csak azok sem csinálnak semmit, mi?
Buta.
(ostoba degenerált idiótát akartam írni, de így lealacsonyítóbb)
4/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat! :D
2011. márc. 28. 16:56
5/8 anonim válasza:
Ezt ajánlom : [link]
szerintem hatékonyabb bár én a Pro verziót használom.
ha nem nagyon értesz hozzá jó a CC.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. márc. 28. 19:00
7/8 anonim válasza:
én ezt használom inkább nem használók én sem cc de sokan szeretik és az ingyenese ködőzt tényleg jó Your Uninstaller
8/8 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön! Lasssíthatod illetve gyorsíthatod is vele a géped! Bemész az Eszközökbe ott az automatikusan induló programokba, és letiltod ami nem kell! Én nekem szinte minden le van tiltva, kivéve a vírusírtó meg az operációs rendszer plusz a videókártya! Ha mind be lenne nyomva a gépet le terhelné! Továbbá kitörli az üres mappákat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!