Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » CCleaner takarító program?

CCleaner takarító program?

Figyelt kérdés

Aminap láttam egy torrent trackeren (Pontosan: beload.hu)-n egy programot melynek neve CCleaner.

Az volt a leírásba hogy Sokoldalú takarító program.

Ha ezt letöltöm akkor nem kell porszívót vennem és anyám is tud pihenni?

2010. ápr. 2. 17:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de kis HumorHerold vagy...
2010. ápr. 2. 17:26
 2/9 anonim ***** válasza:

xD

letöltöd és azokat a fájlokat letörli amik csak a helyet foglalják..néha nekem ilyen 80 megákat leszed de van hogy csak 10KB

2010. ápr. 2. 17:26
 3/9 A kérdező kommentje:
de a házba nincsenek "megák" csak bútorok és ilyenek... és mindegyik kell sajnos
2010. ápr. 2. 17:56
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Akkor max új porszívót vegyél,és ne itt tedd fel a h*lye kérdésedet. Ennyire unatkozni.. (:
2010. ápr. 2. 18:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor max új porszívót vegyél,és ne itt tedd fel a h*lye kérdésedet. Ennyire unatkozni.. (:"

Te meg vegyél magadnak egy takaritógépet, és takaritsd le magad a humor oldalról a "h*lye " válaszaiddal együtt!!!!

2010. ápr. 2. 23:10
 6/9 A kérdező kommentje:

Hmmm... ennyire poénos a kérdésem? és mér rakták át a humorba? ez komoly!!!

Na akkor mindegy a porszívót megveszem

2010. ápr. 3. 21:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy olyan program, ami a hibás fájlokat letörli. Előbb ellenőriz, utána meg jön a törlés. Nagyon hasznos hidd el.
2010. ápr. 21. 09:59
 8/9 A kérdező kommentje:

Nemmáá tééllleg! Megkérdesztem a 20th century fox-ot akik 2 röhögés között hosszú elbeszélés után elmondták mi is igazából! Ha jól emlékszem (bár az angol tudásom elég gyenge) azt mondták hogy én egy történelmi személy leszek ezért és filmet is fognak belőlem készíteni! 2010 vagy 2011 Nyár végére jelenik meg ha jól mondták! Mindent fizetnek!

De akkor most mi legyen az új porszívóval?

2010. máj. 23. 17:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Ja és mondták hogy sokat használták az Avatar készítésénél! A 2-be szerepelni is fogok!
2010. máj. 23. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!