Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Melyik a jobb program a...

Melyik a jobb program a ccleaner vagy a revo uninstaller?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 13:00
 1/6 anonim ***** válasza:
32%
Ccleaner
2010. febr. 14. 13:32
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Az egyik optimalizáló program, a másik program eltávolító,a melynek van némi optimalizáló funkciója is. Mindkettő jó, használd mindkettőt...
2010. febr. 14. 13:57
 3/6 anonim ***** válasza:
81%

az attól függ, hogy mire akarod főleg használni!

1. Programok tökéletes eltávolításához, a Revo Uninstaller sokkal tökéletesebb, és jobb!(a CCLeaner sehol sincs mellette!)

2. Felesleges fálj eltakarítója jóval tökéletesebb.

3. Az automata indításkezelője nagyságrendekkel jobb!

4. Windows eszközök használata panel, ami igen sokrétű, (System Restore, Network Diagnostics, Network Informátion, Security Center, System Propertiers, Sistem Informátion, TCP/IP Netstat Command, On Screen Keyboard, Disc Defragmenter, Services, Shared Folders, Add/Remove Windows.., Microsoft Win. Malicious Software Removal Tool) a CCLeaner-nek NINCS!

Ami NINCS a Rovo Uninstaller-ben:

Rendszerleíró adatbázis tisztítása panel.

(De, ami a CCLeaner-be be van építve, meg sem közelíti, az ugyancsak erre szolgáló, de sokkal profibb, ugyanakkor ingyenes és magyar nyelvű, Wise Registry Cleaner programot)

2010. febr. 14. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:
39%

Cleaner csak takarító..Amúgy jó..

Revo program letörlő,az helyett a Your uninstaller-t ajánlóm (:

2010. febr. 14. 15:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Jobb program eltávolítót, is tudtam volna ajánlani, de a kérdésben ez a két progi szerepelt!

(az egyik legjobb, ami még a rejtett (hidden) progikat is megmutatja, és eltávolítja a fizetős: Uninstall Tool,( [link] ill. a Total Uninstall.( [link] De nagyon jó ingyenes még a MyUninstaller( [link] progi is!)

2010. febr. 14. 16:06
 6/6 anonim válasza:

Minden kettő másra való. Ami kettő között átfedés és tényleg a legjobb és free az az ADVANCED SYSTEM Care. Letőlthető az

[link] oldalról. Maga progi gyönyőrű végre egy olyan progi ami illik a vistához és nem egy prutián és ha nem értesz hozzá akkor tök automatikus is lehet. Ajálom mindenkinek egy összefogó program mellé uninstalernek és takaritónak

2010. febr. 22. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!