Malwarebytes' Anti-Malware - Ez jó valamire?
Figyelt kérdés
Nevetséges! Mindenre riaszt, mit én írtam arra is :D... Tudtok jót mondani róla? Profi antivírusom van, szóval engem nem izgat.2011. márc. 23. 12:46
1/6 anonim válasza:
nem állandó védelemre van,csak átfuttatni néha néha ha talál valami szemetet :)
2/6 anonim válasza:
van állandó védelme is a fizetős verziónak. malwer, kémprogram stb. fogó. nagyon jó, de nem muszáj használni az állandó védelmét ha nem akarod. elég egy-két hetente lefuttatni. olyat is találhat amit más esetleg nem.
3/6 anonim válasza:
Egy nagy kalap sz...
Nem kell kémprogit telepíteni,és akkor nincs kémprogam a gépeden.Azért meg kár külön "védelmi" programot tartani a gépen,hogy óbégasson minden cookie-ra. Ha tényleg profi az antivírusod,akkor biztos van spyware védelem modulja is.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) Igen, van benne az is... Csak hallottam erről, de nekem sem tetszik túlságosan.
2011. márc. 23. 20:22
5/6 anonim válasza:
Időnkét futtasd le az Online Scannert (van pl. Emsisoft vagy ESET is a neten).
6/6 anonim válasza:
Egy nagy kalap sz...
Nem kell kémprogit telepíteni,és akkor nincs kémprogam a gépeden.Azért meg kár külön "védelmi" programot tartani a gépen,hogy óbégasson minden cookie-ra. Ha tényleg profi az antivírusod,akkor biztos van spyware védelem modulja is."
Te hü*** vagy?Szerinted úgy van, hogy "nem kell kémprogit telepíteni"???Nem úgy.Bármilyen weboldalon lehet kémprogi, még az alkalmazásokban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!