Mit tegyek a Malwarebytes Anti-Malware Pro-val?
Én ismerem ugyan ezt a programot és nem valami ismert. Tehát erre törést, vagy kódot nem hiszem, hogy találsz (hosszútávon).
Ha ilyesmit akarsz, ott a Spyware Terminator is, ingyenes és van állandó védelme. Ez csak 1 a sok közül. Nekem is van fent Malwarebytes, de csak néha futtatom le, állandó véelemre meg ott van a Comodo Internet Security, ami szintén ingyenes és magyar.
mivel, email címhez és széria számhoz kötött program-regisztrációról van szó, nem vszínű, hogy aki megvette, (mivel csak 1 gépre vásárolható liszensz), hogy tovább adja Neked, az email címét ée a széria számát, kockáztatva azt,hogy a megvásároltját is letiltják.
(uis, az első frissítésnél kiszúrják és letiltják...)
Ha használni szeretnéd, meg kell békülnöd, ha egyáltalán létezik... a key-generátorral (bár, nem tudom, hogy egy létező, valós e-mail címet hogy fogja a sz.számmal kombinálva generálni)
ha elárulnád, hogy melyik Pro verzióról van szó, nagyobb esélyed lenne, hogy használható kulcsot kapsz hozzá..
pl. v1.51-hez:
Product ID: 2RT65
Product KEY: F70D-FBDA-4F34-8D49
(ha e-mail szám nélkül elfogadja, siker! ha nem....)
töltsd le ezt: [link]
1.Telepítsd trial/próba üzemmódban!
2.Ne indítsd el a programot!
3.A crack mappából másold ki a fájlokat a malwarebytes főmappájába!
4.Válassz egy licecet a key.txt fájlból és érvényesítsd!
5.Kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!