Jó a megérzésem, tényleg feltörték a gmailemet, ha igen hogyan tudtak?
Több előzmény is volt már, a pasi a google-ba túrkált utánam, skypeon kikutatott, pedig nem is tudta sem a nevem sem az azonosítómat. De nem ez most a lényeg. A gmail-em hetek óta sz.rakodik, ilyen lassan jön be és a leveleket 3 napos késéssel kaptam meg. Ami még nem lenne probléma, csak hogy tegnap kijelezte alul hogy ketten vagyunk egyszerre a fiókban és rámentem az egyik az én ip-címem volt a másik meg nem arra rákerestem, és amit akkor kidobott hát: Pilisszántó több mint 200 km-re tőlem és teljesen más internetszolgáltatót írt ki mint az enyém. Azt hittem eldobom az agyam. A másodlagos imélcímnek egy citromail-es jelszó volt megadva ami így utoolag olvasva a fórumokat elég nagy hiba volt. A másik jelenség, hogy mikor belép a személy, akkor megfigyelhető hogy le nem láthatózz, kijelentkezik a csevegőből, hogy ne látszódjon hogy zöld és online van. Sajnos évek óta ugyanezt a fiókot használom és az egész életem minden intim része rajta volt. Már elég sok mindent megváltoztattam tegnap óta:
másodlagos cím, jelszó, biztonsági kérdés stb. Én szerintem a biztonsági kérdést trükközhették ki.
Mondom a legárulkodóbb jel, hogy egyszerre ketten voltunk a fiókban két külön Ip -címmel. Nekem nincsennek pesti ismerőseim, az illetőn kívül. Szerelmes belém és féltékeny.
Magát a Google -t szinte lehetetlen feltörni!
Szerintem valami primitív jelszót használsz, amire egy 5 éves is rájönne. Egy normális jelszó valahol itt kezdődik: UZ2c,qqf
A Google feltörésénél jóval valószínűbb, hogy a te gépedet törte fel, és valamilyen keylogger -el halászta ki a jelszavadat. Ez ellen védelmet jelent, ha rendszeresen frissíted az operációs rendszereden (Windows esetén a Windows Update -el), illetve normális vírusirtó / tűzfal programokat használsz, amiket szintén rendszeresen frissítesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!