Avast! Vagy AVG? Nekem mind a kettő van, be is van kapcsolva, csak lassú tőle a gép.
Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 14:54
11/16 anonim válasza:
19:13 érdekes, nekem pont fordított eset volt - Avast után AVG fogott és törölt, ahogy kellett több trójait, többet az identity protection kapott el. Véletlenül nem a 2009 verzió volt fent azoknak, akik kritizálják? Mert a 2011 nagyságrendekkel jobb lett.
12/16 anonim válasza:
Az Avast legfrissebb verziója a legjobb, AVG tényleg gyenge,szerintem az Avastot hagyd!
14/16 anonim válasza:
Hagyd az avg-t és még raakj mellé egy malware bytest.
15/16 A kérdező kommentje:
már nem kell mert azóta újra van telepítve a gép, Kaspersky Internet Security és Spyware Terminator van, mellette pedig a Malware.
AZ AVG A LEGROSSZABB!!
2011. júl. 10. 14:02
16/16 anonim válasza:
AVG egy kalap sz*r!
Nekem is engedett be vírust,újra is kellett tenni a gépet.
avast! van most,az ingyenes,és ha vlami nem jó egyből,automatikusan letiltja,karanténba helyezi!
Szóval avast!4ever:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!