Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Avast! Vagy AVG? Nekem mind a...

Avast! Vagy AVG? Nekem mind a kettő van, be is van kapcsolva, csak lassú tőle a gép.

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 14:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerre nem lehet fent két vírusirtó. Majd kapsz egy jó kék halált..

Válasz melyiket hagyod. (Ha csak ez a kettő jöhet számításba...)

AVG jól tudja fogni a gépet..

Avast 5 nem.

2011. febr. 22. 16:11
 2/16 anonim ***** válasza:
71%

Azért lassú, mert két vírusirtód van. Azon még nem gondolkodtál el, hogy miért VAGY-gyal teszi fel a legtöbb ember ezt a kérdést, ahogy te is tetted? A két szoftver akadályozza egymás működését, lassítja a gépet, rendszerhibákhoz vezethet, és egymást is vírusnak nézhetik rosszabb esetben, még rosszabban nem ismerik fel a valódi veszélyt, amit külön-külön akár el is hárítanának.

Ha mindkettőből az ingyenes van, akkor az AVG-t hagyd fent, Avastot meg töröld le. Ami megfér minden mellett, mert nincs valós idejűje, az a Malwarebytes Anti Malware ingyenes verziója.

2011. febr. 22. 16:25
 3/16 anonim ***** válasza:

Nekem AVG em volt es nagyon nem szerettem,mindent blokkolt+allandoan virusos lett a gepem.

Feltettem avast+comodo tuzfal azota semmi virus nincs,pedig allandoan torrentezem

2011. febr. 22. 16:25
 4/16 anonim ***** válasza:
Az AVG nekem is csak a gondot okozta.Bekerült egy vírus, jelezte és ennyi.Nyomom, hogy tegye karanténba és semmi, törlést nyomom és semmi.
2011. febr. 22. 16:42
 5/16 A kérdező kommentje:

egyébként meg nekem sem engedi törölni az AVG a vírust, csak karanténba helyezi, hiába vagyok rendszergazda, azt mondja, hogy az én felhasználói jogosultságaimmal nem lehet, ha meg mégis rámegyek, akkor azt mondja, hogy hozzáférés megtagadva.

Am meg ezt az örökös engedélykéréseket hol tudom kikapcsolni ,mert már irtóra idegesít?

2011. febr. 22. 16:44
 6/16 anonim ***** válasza:
NOD32 Forever
2011. febr. 22. 16:45
 7/16 anonim ***** válasza:
Töröld le az avast!-ot. AVG-ből pedig a legfrissebb legyen.
2011. febr. 22. 17:27
 8/16 A kérdező kommentje:

oks,már letöröltem

am meg azt, hogy mindig mindent megkérdezzen, azt hogyan tudom kikapcsolni?mert mindenhez engedélyt kér, tudjátok ,egy kis kék,sárga pajzs van a jobb alsó sarokban, végülis eltüntetni szeretném

2011. febr. 22. 17:34
 9/16 anonim ***** válasza:
Kék, sárga pajzs?
2011. febr. 22. 18:53
 10/16 anonim ***** válasza:
Nekem az Avg simán beengedett nem is egy trójait, és nekem sem engedte törölni. Az avast viszont egyből blokkolta, mihelyst olyan helyre tévedtem. Ennyi, nem kérdés szerintem melyik jobb.
2011. febr. 22. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!